Iker Casillas podria tornar als terrenys de joc

L'exporter del Reial Madrid i la selecció espanyola continua amb la seva recuperació

 

Casillas tornar a ficar-se unes botes de futbol| Instagram

Iker Casillas ha donat una genial notícia a tots els seus seguidors, s'ha tornat a ficar unes botes de futbol per primera vegada des que patis un infart de miocardi mentre entrenava amb el Porto. El porter segueix amb el seu procés de recuperació.

Possible retorn

L'excapità de la Selecció Espanyola ha pujat una imatge a les seves xarxes socials en la que mostra una de les seves botes sobre un terreny de joc. Fa sis mesos que Casillas no juga a futbol, a causa de l'infart. El madrileny ha de prendre una decisió sobre el seu futur segons es vagi trobant amb la seva recuperació, de moment sembla que va tot de la millor manera possible. Mentrestant exerceix com a enllaç entre la plantilla del Porto i la directiva, per a estar prop dels seus companys i seguir lligat al vestuari portuguès.

 

El porter, abans de patir l'infart, estava en un excel·lent moment professional, on gaudia de la titularitat en gairebé totes les competicions, a més de ser un dels jugadors més importants de la història de l'equip portuguès, que sempre s'ha portat molt bé amb ell, igual que la seva afició.

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Cor