Polèmica pel color que ha triat Letícia per la seva arribada a Catalunya

Els reis i les seves filles ja són a Barcelona, on acudiran als premis Princesa de Girona

Els reis i les seves filles arriben a Barcelona
Els reis i les seves filles arriben a Barcelona | GTRES.

Els reis ja són a Catalunya, on acudiran a l'acte dels premis Princesa de Girona. El rei Felip juntament amb la seva esposa la reina Letícia i la seva filla Sofia estaran al costat d'Elionor.

La princesa Elionor debutar avui als premis Princesa de Girona, fet que suposa la seva primera visita oficial a Catalunya, enmig de les protestes i mobilitzacions independentistes per la sentència del procés. L'arribada ha estat segons tot el que es tenia previst i sense cap problema, malgrat que al carrer hi ha hagut protestes. Els jardins de l'hotel Joan Carles els han aïllat de la casserolada. Els reis tenien clar que en aquesta visita donarien el màxim suport a la seva filla, que s'enfronta a un dels moments més importants com a princesa.

El vermell de Letícia destaca sobre la resta de colors
El vermell de Letícia destaca sobre la resta de colors | GTRES

El potent vermell de la reina Letícia

Letícia ho ha tornat a fer i ha sorprès tothom amb el seu vestit, concretament pel color vermell, un dels colors de la bandera espanyola. La decisió de lluir aquest color pot ser una declaració d'intencions de la reina. Les nenes han vestit molt més discretes en tons blavosos. Elionor portava un vestit amb un original estampat d'imitació tweed mentre que la seva germana, la infanta Sofia, ha optat per un vestit bicolor llis.

La reina Letícia arriba amb un poten vestit vermell
La reina Letícia arriba amb un potent vestit vermell | GTRES

Elionor parlarà català

S'ha confirmat que el discurs que farà Elionor també serà en català. Per primera vegada es podrà sentir la jove parlar aquest idioma, del qual no li resultarà molt complicat, ja que acostuma a rebre classes. El Palau de Congressos de Barcelona acollirà durant la tarda la cerimònia, per a la qual s'ha desplegat un dispositiu de seguretat de 1.300 efectius entre Mossos i Policia Nacional.

Elionor i Sofia aposten pel blau
Elionor i Sofia aposten pel blau | GTRES

També et pot interessar...


Comentaris
Tris
esteu de conya... no la puchero aguanta a la doña.Leticia... pero aquesta noticia fa pudor

envia el comentari