La por i els temors de la Casa Reial per la visita d'Elionor a Catalunya

La filla dels reis presidirà els premis Princesa de Girona
La princesa Elionor visita avui Catalunya | CatalunyaDiari.cat

La princesa Elionor debutarà avui als premis Princesa de Girona, fet que suposa la seva primera visita oficial a Catalunya, enmig de les protestes i mobilitzacions independentistes per la sentència del procés.

Por escènica

La princesa, que acaba de fer 14 anys, ha demostrat que té una mica de por escènica, té respecte a quedar-se sola, a no tenir la protecció dels seus pares. Un exemple es va poder veure durant el tradicional posat dels reis a Palma. Allí, la princesa va buscar la protecció del seu pare. No volia quedar-se sola. Tot pot ser degut a la seva curta edat, encara ha de madurar molt, sobretot de cara als mitjans. La relació de la Casa Reial amb la premsa continua sent distant, ja que els agradaria recuperar el pacte de no-agressió que existia amb Joan Carles.

Elionor va estar en tot moment al costat del seu pare | CatalunyaDiari.cat

La complicada visita a Catalunya

Després de la visita a Astúries, on la princesa va ser ben rebuda, ara toca aterrar a Catalunya, davant una situació força delicada. Elionor viatja a Barcelona al costat dels seus pares i la seva germana per a presidir el Premi Princesa de Girona. Letícia està preocupada per la seva filla, ja que diversos centenars de persones es van congregar en la tarda d'ahir a les portes del Palau de Congressos de Catalunya, lloc en el qual se celebrarà la cerimònia, i l'hotel Joan Carles I, on s'allotgen els membres de la Família Reial.

Elionor acapara tots els flaixos

És cert que ara el centre de totes les mirades és Elionor, està fent molts passos endavant en la seva carrera com a princesa. Tota la seva família està bolcada amb ella, fins i tot la seva germana Sofia, que sempre es mostra molt efusiva amb ella, malgrat que la petita de les filles sempre es troba en un segon pla.

La princesa Elionor eclipsa la seva germana | GTRES

La decisió dels reis és protegir a Elionor, i una manera que ells han cregut adequada és que Felip s'ocupi més d'Elionor, per tal d'ensenyar-la a ser princesa, mentre que Letícia s'encarrega més de Sofia.

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Cor