Elionor demostrarà que sap parlar català durant els premis Princesa de Girona

La princesa ha rebut educació catalana per desig dels seus pares

Elionor amb el rei Felip VI
Elionor va estar en tot moment acompanyada pel seu pare | CatalunyaDiari.cat

La relació d'Elionor amb Catalunya podria ser més estreta del que sembla, ja que la filla del rei, com també la seva germana han rebut múltiples classes de català. La mateixa Letícia Ortiz, en alguna ocasió ha fet discursos en català, un idioma que sembla que domina.

  

Fa dos anys, la princesa Elionor va tenir un petit contacte amb el conflicte català, ja que durant el discurs del 3 d'octubre de 2017 del seu pare, ella va estar present a la sala i va escoltar tot el que el seu pare deia. Hi ha fonts que confirmen que en un principi la intenció de la Casa Reial era situar la princesa al costat del seu pare, malgrat que finalment no va ser així i ella es va quedar fora de càmeres, però present en tot moment.

Els reis regalaven contes en català a les seves filles

S'ha confirmat que el discurs que farà Elionor als premis Princesa de Girona també serà en català. Per primera vegada es podrà sentir la jove parlar aquest idioma, del qual no li resultarà molt complicat, ja que acostuma a rebre classes. Segons el Mundo, un dels mitjans que ha confirmat que la princesa parlarà català. Tant ella com la seva germana llegien contes en català, per desig dels seus pares. Molt probablement, els reis hagin regalat per Nadal contes catalans a les seves filles.

També et pot interessar...


Comentaris
Isabel
No cal que faci cap erforç, ja sabem que no el sap parlar ni l'interessa. No cal que faci el ridícul.

envia el comentari