El difícil aniversari d'Elionor amb les mirades posades a Catalunya

La princesa celebrarà els seus 14 anys dies abans d'anar a Barcelona

Elionor
La princesa Elionor visitarà Catalunya el pròxim 4 de novembre | CatalunyaDiari.cat

La princesa Elionor està a punt de fer 14 anys, el 31 d'Octubre la filla del rei celebrarà el seu aniversari en un dia on no hi ha cap aparició oficial prevista, a diferència de l'any passat.

  

Els reis han buidat la seva agenda per passar el dia d'aniversari amb la seva filla. És possible que aprofitin el pont per fer una escapada familiar, amb l'objectiu de relaxar-se i tornar amb les piles carregades, ja que la setmana vinent espera ser molt dura a causa de la seva visita a Catalunya. Després de ser la protagonista en els premis Princesa d'Astúries, ara ho serà als premis Princesa de Girona.

La princesa Elionor durant els Premis Princesa d'Astúries
La princesa Elionor durant els Premis Princesa d'Astúries | GTRES

Viatge complicat

El dilluns 4 de novembre, juntament amb els seus pares i la seva germana, la princesa iniciarà la seva primera visita oficial a Catalunya, on precisament les coses no van d'allò més bé. Pot ser casualitat o no, però la seu ha canviat de lloc, en comptes de Girona serà al Palau de Congressos de Barcelona. Segons la directora de la fundació que promou aquests guardons el motiu del canvi no té res a veure amb cap tema polític, sinó que és per qüestió de rellevància.

   

Altres pensen que aquest canvi està generat per la por de la Casa Reial, ja que Girona és de les localitats més independentistes i antimonàrquiques de Catalunya. El que està clar és que aquest viatge serà un dels més complicats de l'any.

Elionor parlarà català

Segons el programa previst per l'organització dels premis Princesa de Girona, que estan especialment dirigits als joves, el dilluns 4 de novembre tindrà lloc el lliurament dels guardons i el dimarts 5 la jornada se centrarà en activitats amb els premiats. Com ja va fer a Astúries, la previsió és que Elionor intervingui en el Palau de Congressos abans del discurs de Felip i almenys una part d'ell serà en català.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari