La reina Letícia es buida l'agenda per donar suport a Elionor

La dona del rei acompanyarà la seva filla durant el viatge a Catalunya

La reina Letícia no ha considerat correcte que la seva neboda assiteixi a un acte de l'Orgull
La reina Letícia acompanyarà Elionor durant el viatge a Catalunya   | CatalunyaDiari.cat

A Elionor li espera una setmana complicada, ja que el dilluns vinent aterrarà a Barcelona per presidir l'entrega dels premis Princesa de Girona. Per aquest motiu, la seva mare, la reina Letícia s'ha agafat la setmana lliure per acompanyar la seva filla.

Letícia es buida l'agenda

El viatge oficial a Catalunya tindria la Casa Reial en alerta màxima, després de tots els aldarulls, les protestes i les mobilitzacions. D'aquesta manera la reina Letícia farà tot el possible per recolzar la seva filla durant l'entrega dels premis Princesa de Girona. La dona del rei ha buidat la seva agenda i ha ajornat els compromisos de la setmana vinent, per anar amb Elionor, que després dels premis Princesa d'Astúries, continuarà presidint cerimònies.

La princesa Elionor llueix unes arracades de més de 400 euros
La princesa Elionor podria tenir una mala rebuda a Catalunya  | CATALUNYADIARI

La Família Reial sap que Catalunya és un lloc on no acostumen a ser ben rebuts, i sumant la situació de crispació que estan patint tots els catalans, creuen que la princesa Elionor no serà ben acollida. A Astúries va passar tot el contrari, ja que allí van rebre la princesa amb aplaudiments, carícies i tots els honors.

  

Els reis tenen clar que donaran suport a la filla, que s'enfronta a un dels moments més importants com a Princesa. Aquests dies els monarques estan a Corea, en el marc d'un viatge oficial que va començar al Japó. Un cop acabi aquest compromís regressaran a Espanya, on la reina Letícia es dedicarà durant una setmana exclusivament a la seva filla.

També et pot interessar...


Comentaris
Booss
Ya saveu tots cap girona a veure la elionor ????????

envia el comentari