YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La reina Letícia marca tendència en el seu viatge d'Estat a Corea

Letícia ha lluït en el seu tercer dia al país coreà, un estilisme molt modern

La reina Letícia es troba de vaitge institucional a la república coreana
La reina Letícia es troba de viatge institucional a la república coreana | GTRES

Els ‘looks’ de la reina Letícia durant el seu 'tour' asiàtic estan esdevenint notícia per la seva originalitat i estil. Durant el seu viatge al Japó, la reina ja va cridar l’atenció amb la indumentària que va escollir per rebre la reialesa del país, i ara que es troba de viatge d’Estat a la República de Corea, no ha defraudat.

En arribar a Seül, la reina, acompanyada del rei Felip V, sorprenia amb un vestit blanc ajustat per baixar de l’avió, mentre els rebien les personalitats més importants de Corea. Avui, durant el tercer i últim dia de reunions amb els principals representants del país, la reina tenia preparada una trobada amb els membres més importants de les start-ups de la república coreana, i Letícia ha apostat per un ‘look’ que exemplifica a la perfecció el que és una reunió de treball, i amb el qual Letícia ha tornat a demostrar un cop més, que està assabentada de les últimes tendències en moda.

 

La reina ha triat un estilisme molt afavoridor
La reina ha triat un estilisme molt afavoridor | GTRES

Faldilla original i brusa amb mànigues 'puffy'

Letícia assistia a la reunió amb les principals start-ups i empreses del país amb una faldilla llapis i una brusa blanca amb mànigues ‘puffy’, que estan molt de moda entre les celebritats actualment. La brusa en qüestió la va estrenar Letícia durant el 2017 i és un model de Carolina Herrera, que té el detall de dur brodades unes sanefes amb motius florals.

La reina a més, ha volgut donar un toc trencador al seu estilisme combinant la brusa amb una faldilla granat de la firma Hugo Boss, que ha escollit en cuir, material que li dona un toc més modern i original al seu ‘look’, i que es pot adquirir a la web de la firma per 399 euros. Tot el conjunt combinava a la perfecció amb unes arracades que ha escollit la reina, d’or blanc amb robins vermells.

 

La reina ha impressionat amb el seu original 'look'
La reina ha impressionat amb el seu original 'look' | GTRES

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari