El fill d'Aurah Ruiz i Jesé Rodríguez, ingressat en estat crític

El nen va estar ingressat 72 hores

El fill d'Aurah Ruiz i Jesé Rodríguez, ingressat en estat crític | Xarxes socials

Males notícies per a l'exconcursant de 'GH' Aurah Ruiz i el futbolista Jesé Rodríguez. Tal com ha explicat la mare de la criatura, el bebè va patir una nova crisi d'hipoglucèmia i va ingressar a l'hospital en estat crític.

«No reaccionava», ha explicat la mateixa Aurah a través d'un vídeo publicat al seu canal d'MTMAD, on també ha fet patent que «quan vaig arribar, vaig veure al meu fill veritablement malament, feia molt de temps que no el veia així». L'incident va provocar que Ruiz estigués uns dies apartada del món de les xarxes socials, on normalment acostuma a ser d'allò més activa. 

Nyan en estat crític

Aurah va portar ràpidament al seu fill, que encara no té 2 anys, a urgències on li van confirmar que la situació de Nyan era realment crítica: «M'arribo a imaginar que no es pot desconnectar una altra vegada i em moro» va comentar tot pensant que el petit havia de dependre novament d'una màquina que li controlés el sucre.

La mare va passar 72 hores de patiment mentre veia que el nen començava a reaccionar després d'haver-se passat tot un dia que «no anava ni cap endavant ni cap enrere». Aurah ha lamentat l'absència del pare de la criatura tot assenyalant que va estar acompanyada «de la meva gent, que és qui sempre està. Ja està. Ningú més».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari