Yurena dona l'últim adeu a la seva mare, Maragarita Seisdedos

La mare de Yurena ha mort als 91 anys després d'una època malalta d'Alzheimer

Imatge de Yurena durant l'últim adéu a la seva mare
Imatge de Yurena durant l'últim adéu a la seva mare | CatalunyaDiari.cat

La mare de la cantant Yurena, la famosa Margarita Seisdedos, va morir el darrer dimarts. Yurena, que estava molt unida a la seva mare, va quedar enfonsada per la notícia i es decidia enviar-li un missatge a través d'Instagram amb una emotiva dedicatòria: «T'estimaré fins al final dels meus dies».

 

Yurena s'acomiada de la seva mare

Ahir dimecres se celebrava el funeral de Margarita, que tenia 91 anys i que va morir a causa de l’Alzheimer que patia, i Yurena va aparèixer acompanyada de rostres molt coneguts de la seva etapa televisiva, com Juan Miguel o Yola Berrocal, que van participar amb ella a ‘Supervivientes’ i amb els quals va forjar una bona amistat. Yurena i la seva mare s'havien passejat pels platós de televisió durant una època en què es van convertir en peça clau de qualsevol programa del cor, fins que a partir del 2013, Margarita va deixar de fer aparicions públiques, arran el diagnòstic de la seva malaltia.

 

Yurena, acompanyada pels seus amics
Yurena, acompanyada pels seus amics | CatalunyaDiari.cat

Yurena va arribar al tanatori nord de Madrid vestida de negre, amb unes grans ulleres de sol i destrossada per la defunció de la seva mare, que tantes vegades havia donat la cara per ella. Allí, acompanyada dels seus éssers estimats, Yurena dipositava una corona de flors a la tomba de la seva mare, mentre li feia una última dedicatòria abans de ser incinerada: «Mare, ets la meva vida», una frase que simbolitzava el suport que sempre li havia brindat la seva progenitora.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari