YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Mario Biondo es va suïcidar

És la conclusió que ha sorgit a partir de la tercera autòpsia, malgrat que la família del càmera de televisió assegura que «no es rendirà» i que seguirà lluitant per saber tota la veritat

Biondo
L'autòpsia confirma que Mario Biondo es va suïcidar | Catalunya Diari

Sis anys després de l'inici de la polèmica, sembla que totes les incògnites al voltant de la mort de Mario Biondo han quedat resoltes. Tal com ha fet patent el mitjà italià 'La Repubblica', la tercera autòpsia realitzada al que fos marit de Raquel Sánchez Silva ha fet sortir a la llum que Biondo s'hauria suïcidat.

El cos no presentava signes de violència

D'aquesta manera, i després de comprovar que els resultats de les proves realitzades a Espanya i a Itàlia coincideixen, es pot descartar la hipòtesi segons la qual Mario Biondo hauria estat assassinat. Una teoria que havia centrat l'atenció dels mitjans en Raquel Sánchez Silva, sobretot després de les contradictòries declaracions que va oferir durant el judici que va tenir lloc al país d'on provenia el càmera de televisió.

L'informe elaborat pel forense de la Policlínica de Palermo certifica, doncs, la manca de «signes de violència» que presentava el cos de Biondo. Malgrat això, sembla que els resultats emesos per Paolo Procaccianti no han convençut a la família del càmera.

«Això és una tapadora», asseguren els familiars

Los padres de Mario Biondo continuarán luchando
«Això és una tapadora», asseguren els familiars | La Coctelera

«Estem tots molt malament», explicaven els familiars, «és tot increïble. Fa sis anys de la mort de Mario i això és una tapadora». Així les coses, han assegurat que no tenen intenció de parar fins que «es faci justícia».

«Ens va sorprendre aquest resultat, però no ens rendim», declarava Carmelita Morreale, una de les advocades de la família. «Els nostres consultors ja estan treballant perquè creiem que hi ha moltes inconsistències i aspectes que s'han d'explorar més a fons».

Per la seva banda, ni Raquel Sánchez Silva ni ningú del seu entorn s'ha volgut pronunciar al respecte.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari