Jorge Javier explica com se sent davant d’una altra possible operació

El presentador de 'Sálvame' s’ha sincerat sobre com el va afectar rebre la notícia d’una possible nova intervenció quirúrgica fruit de l’ictus que va patir el passat mes de març

 
Jorge Javier Vázquez plora la pèrdua d'un gran amic
Jorge Javier Vázquez parla de la seva possible futura operació quirúrgica  | GTRES

Fa uns dies va filtrar-se informació sobre la possible nova intervenció que hauria de realitzar-se Jorge Javier Vázquez a causa de l’ictus que va patir mesos enrere. Fruit d’aquest fet, el presentador de 'Sálvame' va decidir parlar sobre la seva situació mèdica, i va mostrar-se molest amb la publicació d’aquesta notícia tan personal. Així doncs, a través del seu blog a la revista 'Lecturas', el badaloní va sincerar-se sobre l’operació i va explicar com es va sentir quan el metge li va anunciar la possibilitat d’haver d'enfrontar una nova operació.

El presentador treu els seus sentiments

El seu relat comença explicant la prova mèdica que li van realitzar el passat 10 de setembre, la qual no li va generar cap mena de preocupació ni neguit.  Jorge Javier relatava l’experiència amb les següents paraules: «Vaig gaudir amb la sedació, fins i tot vaig avisar a l’anestesista perquè em digués quan anava a donar-me la dosi. Volia gaudir al màxim d’aquella sensació».

No obstant això, el moment de calma va interrompre’s quan el metge li va comunicar que potser seria necessari que passés de nou pel quiròfan: «Quan el metge va aparèixer a l’habitació i em va dir que potser cal que torni a operar-me, em va caure el món a sobre». Jorge Javier va assabentar-se d’aquesta desafortunada notícia uns dies abans que comencés la desena edició de 'GH VIP'. «Em vaig quedar sense paraules. Trist. Apagat. Sense ganes», explicava.

Encara que no l’espanta una nova intervenció quirúrgica, el que preocupa al presentador és «tot el procés que podria tornar a ocasionar: un altre mes de baixa, la baixada emocional». A més a més, Jorge Javier va confessar que «m’ha costat assimilar que potser cal que torni a operar-me».

El fet de patir l’ictus el passat mes de març ha provocat que el català es prengui la vida d’una manera totalment diferent, gaudint dels moments sense preocupar-se en excés per les coses que vindran. «Des del moment que has admès que no controles totalment la teva vida i que és una pèrdua de temps rebel·lar-se contra la realitat, es redueix l’ansietat i aprens a viure d’una altra manera, més tranquil·la, més plàcida, més agradable, fins i tot».

També pots llegir...


Comentaris
Ignes
Yo le quisiera escribir a este señor que afrontará la operación con fuerza y pensando que no tiene porqué pasar nada malo, tiene que luchar por su vida hasta en momentos complicados. Mucho aniqmo

envia el comentari