Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La resposta de Jorge Javier a Alba Carrillo ha estat justificar la seva actitud

Les xarxes esclaten contra Jorge Javier pel seu favoritisme

Els seguidors del programa consideren que hauria d'haver donat un avís a la concursant, després que aquesta hagi criticat durament el 'reality'

La resposta de Jorge Javier a Alba Carrillo ha estat justificar la seva actitud
La resposta de Jorge Javier a Alba Carrillo ha estat justificar la seva actitud | TELECINCO

Alba Carrillo ha criticat durament el concurs de ‘GH VIP’ després que es mostrés indignada pel suposat favoritisme que l’organització estaria tenint amb certs concursants. La model ha tret a col·lació el tema per excel·lència que en tota edició de qualsevol ‘reality’, sempre acaba sortint:  la manipulació dels vídeos per part de l’organització per afavorir el concurs d’un participant o d’un altre.

La model es mostrava taxativa i dura amb la cadena amb una frase que podria lamentar en el futur, ja que ella mateixa és col·laboradora del programa de Telecinco ‘Ya es mediodia’: «Me’n vull anar d’aquí perquè són uns tendenciosos  (referint-se a l'organització del programa). Ja m’explicaré en programes on pugui parlar i no tergiversin les coses i te les fiquin tallades (referint-se a 'Ya es mediodía')», afirmava la model, fent referència a l’edició de vídeos que realitza el programa i que segons Alba, estaria feta amb la intenció de manipular a l’audiència en contra d’ella.

 

Jorge Javier és durament criticat pel seu favoritisme amb Alba

Jorge Javier Vázquez, per la seva banda, no va llençar-se a la jugular d’Alba com hauria fet amb altres concursants i com el públic esperava, després dels atacs continuus d’Alba al programa i a la cadena; no ha passat desapercebut per ningú que Alba Carrillo és una de les seves concursants preferides i ell mateix l’ha denominat com la seva «trastornada preferida».

 

Jorge Javier no oculta el seu favoristisme cap a Alba Carrillo
Jorge Javier no oculta el seu favoritisme cap a Alba Carrillo | TELECINCO

 

Per això, el català va fer una reflexió sobre el discurs d’Alba Carrillo, per treure-li una mica de ferro a l’assumpte, fent alguna brometa de les seves, però sense l’estirada d’orelles que es mereixia la concursant: «Té el discurs de perdedora, d’algú que sap que no ha fet un bon concurs i que està buscant l’argument fora», argumentava el presentador, quasi justificant el discurs d'Alba Carrillo i sense donar-li més importància.

Arran d’això,  molts internautes han esclatat contra la doble vara de mesura del presentador, que per coses menors ha muntat grans sermons i esbroncades connectant en directe amb la casa, cantant les quaranta a més d’un concursant quan la seva actitud feia trontollar les bases del programa, per no esmentar els càstigs i penalitzacions que han caigut sobre alguns concursants quan desafiaven la direcció del 'reality' d'aquesta manera.

 

Jorge Javier i Alba Carrillo durant el programa 'Sábado Deluxe'
Jorge Javier i Alba Carrillo durant el programa 'Sábado Deluxe' | TELECINCO

Així doncs, el públic comença a estar-ne fart i els seguidors del ‘GH VIP’ han mostrat la seva indignació a les xarxes, criticant els continuats favoritismes que el català mostra sense pudor una i una altra vegada sempre que pot, i pels quals ja se li comença a veure el llautó.

També et pot interessar...