Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Irene Junquera a Zapeando

Irene Junquera confessa que té un tumor benigne al cap

La periodista esportiva ha concedit una entrevista on ha explicat tota la veritat sobre la seva vida

Irene Junquera desfogant-se al confessionari de 'GH VIP'

Irene Junquera té un tumor benigne al cap  | TELECINCO

Irene Junquera, l'última expulsada de 'GH VIP 7', ha concedit la seva primera entrevista per a la revista 'Lecturas' on ha confessat el delicat problema de salut que té i els traumes infantils que la persegueixen i que condicionen el seu dia a dia.

Irene té un tumor benigne

«Tinc un tumor benigne al cap i he de medicar-me durant tota la vida», afirmava la periodista esportiva. Sembla que Irene no té molt bona sort en el que a la salut es refereix, ja que també ha explicat que «amb vuit anys vaig tenir un accident en una atracció i em vaig lesionar l'esquena. Quan tenia deu anys, em van operar i vaig estar tres mesos immobilitzada».

  

La infància de la periodista ha estat marcada per duríssims episodis que avui dia encara s'emociona en recordar, fins a tal punt que des de la revista afirmen que Irene no ha pogut contenir les llàgrimes en rememorar com va viure el moment en què li van diagnosticar el tumor.

  

La gran desconeguda de 'GH VIP' també ha volgut explicar com ha viscut la seva experiència dins del concurs on afirma no haver estat «molt feliç» encara que assegura que «era una manera de viure una cosa intensa.  No vaig entrar per diners».

Irene Junquera a Zapeando
Irene Junquera no ha anat a 'GH VIP' per diners   | Telecinco

  

Sobre el rumor que va sorgir després de l'amistat amb Alba Carrillo on s'especulava que la periodista podria haver-se sentit atreta per la model, Irene ho té clar: «Em va semblar surrealista.  Si fos lesbiana, ho seria. Podria ser bisexual i no etiquetar-me, però mai m'ha passat. Sóc molt heterosexual».

També et pot interessar...