Pep Guardiola llueix un rellotge valorat en més d'un milió d'euros

El tècnic català ha mostrat el seu impressionant rellotge durant una roda de premsa

Guardiola ha volgut elogiar l'actuació de Cristiano Ronaldo
Guardiola porta un rellotge valorat en més d'un milió d'euros   | Cedida

Pep Guardiola ha sorprès durant una roda de premsa per lluir un cridaner i milionari complement. El de Sampedor ha ensenyat al món la seva nova 'ganga', un rellotge valorat en més d'un milió d'euros.

Guardiola, de luxe

És molt habitual veure futbolistes o exfutbolistes lluint complements caríssims, ja que el seu salari els hi permet. Són molt els que els hi agrada el luxe, bàsicament per mostrar-ho a les xarxes socials, sobretot els futbolistes més joves. El que potser sorprèn és veure a Guardiola amb un rellotge que supera el milió d'euros, ja que el català no acostuma a portar peces tan cridaneres.

Guardiola portant el seu rellotge durant la roda de premsa
Guardiola portant el seu rellotge durant la roda de premsa | Twitter

L'entrenador del Manchester City va cridar l'atenció dels periodistes en la roda de premsa prèvia al partit contra l'Atalanta per la presència d'aquest complement al seu canell. El rellotge es tracta d'un exclusiu 'RM 27-01 Rafael Nadal', model de la prestigiosa signatura Richard Mille. El complement pesa tan sols 20 grams i és molt semblant al 'RM 27-02 Tourbillon' que llueix Nadal en els seus partits.

   

Està clar que el català es pot permetre perfectament aquests luxes, ja que el seu salari no és precisament baix. Cal recordar que Guardiola és un dels entrenadors millors pagats del moment i fins i tot de la història del món del futbol.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari