URGENT

🔴 Itàlia registra més de 2.000 pacients recuperats de coronavirus en 24 hores

Carme Chaparro preocupa tots els seus seguidors per la publicació d'un missatge enigmàtic

La periodista ha publicat una curiosa reflexió a Instagram
La periodista Carme Chaparro és l'actual presentadora del programa 'Cuatro al día' | Cuatro

Carme Chaparro és un dels rostres més conegut de Mediaset. Durant molts anys la catalana va ser la cara visible dels Informatius, fins que es va aventurar a tenir un programa propi a 'Cuatro' sent la presentadora de 'Cuatro al día'.

 

Carme Chaparro fa una profunda reflexió

La periodista catalana ha preocupat els seus fans a les xarxes socials per la publicació d'un enigmàtic missatge. «No us passa a vegades que el vostre cap no pot parar, que es queda embussat en un pensament i que aquest pensament us asfixia com un tros de carn encallat en la tràquea? Per què no podem pitjar el botó de 'no és a les teves mans, no és la teva decisió', i dormir tan tranquils?» es preguntava Carme Chaparro.

 

  

Una reflexió sobre el poder de la ment que no ha deixat indiferent als seus fans, els quals no han dubtat a donar resposta a la publicació en sentir-se identificats. No obstant això, molts han vist en el missatge de Carme com una estratègia publicitària per a donar a conèixer les ulleres que porta en la fotografia amb la qual acompanya el missatge, ja que és un element que crida l'atenció que fins i tot ha etiquetat la marca del model. «Hummm em sona a propaganda. Però la veritat Carme et queden genial. Perquè tu ho vals» ha escrit una seguidora després del post de la periodista.

 

 

També et pot interessar...

 

Més notícies de la categoria Cor