Carme Chaparro preocupa tots els seus seguidors per la publicació d'un missatge enigmàtic

La periodista ha publicat una curiosa reflexió a Instagram

Carme Chaparro
La periodista Carme Chaparro és l'actual presentadora del programa 'Cuatro al día' | Cuatro

Carme Chaparro és un dels rostres més conegut de Mediaset. Durant molts anys la catalana va ser la cara visible dels Informatius, fins que es va aventurar a tenir un programa propi a 'Cuatro' sent la presentadora de 'Cuatro al día'.

Carme Chaparro fa una profunda reflexió

La periodista catalana ha preocupat els seus fans a les xarxes socials per la publicació d'un enigmàtic missatge. «No us passa a vegades que el vostre cap no pot parar, que es queda embussat en un pensament i que aquest pensament us asfixia com un tros de carn encallat en la tràquea? Per què no podem pitjar el botó de 'no és a les teves mans, no és la teva decisió', i dormir tan tranquils?» es preguntava Carme Chaparro.

  

Una reflexió sobre el poder de la ment que no ha deixat indiferent als seus fans, els quals no han dubtat a donar resposta a la publicació en sentir-se identificats. No obstant això, molts han vist en el missatge de Carme com una estratègia publicitària per a donar a conèixer les ulleres que porta en la fotografia amb la qual acompanya el missatge, ja que és un element que crida l'atenció que fins i tot ha etiquetat la marca del model. «Hummm em sona a propaganda. Però la veritat Carme et queden genial. Perquè tu ho vals» ha escrit una seguidora després del post de la periodista.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari