Guardiola ha volgut elogiar l'actuació de Cristiano Ronaldo

Pep Guardiola, nou soci del Girona FC

L'entrenador del Manchester City ha aprofitat per fer una visita al primer equip del Girona

Pep Guardiola, actual entrenador del Manchester City, ha decidit fer una visita molt especial durant la sessió d'entrenament que el primer equip del Girona FC ha dut a terme avui. L'exentrenador blaugrana ha assistit a l'entrenament acompanyat de Pere Guardiola, propietari i directiu executiu del Girona Football Group —i germà del català—; Delfí Geli, el president del Girona i Ignasi Mas-Bagà, el director general.

El president del club gironí ha estat l'encarregat d'entregarel carnet que converteix a Pep Guardiola en Soci del Girona FC. Ell mateix també li ha entregat una samarreta vermella i blanca amb el seu nom gravat i el dorsal amb el mateix número que aquest lluïa quan jugava amb el Barça, el quatre.

«Em feia il·lusió» expressa el de Santpedor

Pep Guardiola amb el carnet de soci del Girona FC
L'entrenador del Manchester el carnet de soci del Girona FC | Girona FC

 

L'entrenador ha volgut dedicar unes paraules,  i a més a més, explicar  perquè ha decidit fer-se soci: «Aquest club té una vinculació pròpia amb la meva família», ja que des de fa uns anys el seu germà forma part de la propietat del club. A més de la part personal, Guardiola ha puntualitzat «em feia il·lusió ser soci del Girona i per això  vaig trucar al meu germà per si me'n podia fer».

Guardiola també ha aprofitat per visitar les  instal·lacions de La Vinya i per trobar-se amb el cos tècnic i els jugadors del Girona. Posteriorment ha pogut també trobar-se amb Juan Carlos Unzué, entrenador del primer equip, amb qui Pep havia estat company durant la seva etapa a l'equip blaugrana

També et pot interessar...