Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El nét de Franco a 'Espejo Público'

El net de Franco revela la por més gran del dictador sobre Catalunya

Lamenta que l'exhumació del seu avi estigui tenint lloc en uns dies en els quals es viuen greus aldarulls a les ciutats catalanes

L'exhumació del dictador Franco aquest pròxim dijous està creant moltes controvèrsies  en les diferents tertúlies polítiques dels programes de televisió.

Una de les més polèmiques ha tingut lloc al programa 'Espejo Público', d'Antena3, presentat per la catalana Susanna Griso. Concretament, un dels nets de Franco, que té el mateix nom que el dictador, Francisco Franco, ha estat entrevistat aquest dimarts al programa i, fins i tot, ha explicat quines van ser les darreres paraules del seu avi moments abans de morir.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

El darrer desig de Franco abans de morir

En aquest sentit, el net de Franco ha explicat que el dictador, en plena agonia, va agafar-li la mà al rei Joan Carles i li va dir: «Altesa, l'únic que li demano és que defensi la unitat d'Espanya». Així doncs, el net de Franco ha deixat palès que, tot i estar greument malalt, un dels darrers pensaments del seu avi va ser Catalunya.

Finalment, sense que el dictador ho sabés, la constitució espanyola va corroborar la unitat del país l'any 1978. D'altra banda, el net ha lamentat que l'exhumació del seu avi estigui tenint lloc en uns dies en els quals es viuen greus aldarulls a les ciutats catalanes.

La coincidència amb els aldarulls a Catalunya

«A mi això és el que em produeix més pudor, que aquest circ (l'exhumació), s'està produint en un moment d'emergència nacional, amb el dramàtic tema de Catalunya», ha insistit. Després d'aquestes declaracions que, sens dubte, generaran molt a parlar, només queda esperar que es faci efectiu el trasllat del dictador del Valle de los Caídos on descansa des de fa dècades.

També et poden interessar...