Omar Montes és denunciat per Núria, la seva exparella i mare del seu fill

El cantant assegura que tot és per diners i que està vivint una gran injustícia, ja que la seva ex no li deixa veure al seu fill

Omar Montes no ha tingut una vida fàcil
Omar Montes s'ha hagut de personar als jutjats | TELECINCO

Omar Montes ha estat denunciat recentment per la mare del seu fill. La notícia la donava la revista ‘Semana’, que ha confirmat que el cantant s’enfrontaria a una demanda interposada per la seva exparella Núria per insults i amenaces. Per aquesta raó, Omar Montes assistia fa uns dies al jutjat de Violència de la dona per declarar davant del jutge, que no ha determinat cap mesura provisional.

 

Omar assegura que la seva ex ho fa per diners

El cantant però, no s’ha pogut mossegar la llengua i ha carregat durament contra la seva ex, assegurant que tot el que està fent és per diners, ja que Núria li estaria reclamant augmentar la pensió que rep mensualment per part de l’artista, i passar dels 350 euros mensuals actuals a 1.000 euros.

Davant la negativa del cantant, la seva ex s’estaria venjant d’ell amb aquesta demanda i sense deixar-li veure al seu fill, cosa que ha afectat molt al cantant, que s’ha pronunciat al respecte a les xarxes socials: «Primer diumenge sense veure el meu fill, ahir no me’l van deixar. He enviat al meu avi i a la meva àvia i no els l’han donat. Volen que hi vagi jo per trucar a la policia i fer-me una ‘performance’ perquè se m’emportin engarjolat», assegurava el cantant.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

primer domingo que no pasamos juntitos

Una publicación compartida de  OMAR MONTES (@omarmontesofficial) el

 

Així doncs, Omar es manté ferm en la seva decisió de no augmentar la pensió «perquè se’n pugui anar de festa», tot i que reconeix que té por de no poder seguir veient al seu fill: «Tinc por d’anar a buscar el meu fill i que digui que l’estic insultant o qualsevol cosa i la policia se m’emporti. Això ha de canviar. M’he de quedar a casa sense veure el meu fill?», es lamentava.

Aquesta complicada situació personal li ha sobrevingut al cantant just quan travessa un dels seus millors moments professionals, ara que ha aconseguit el seu primer Disc de Platí per la seva cançó ‘La Rubia’.

 

 

També et pot interessar...


Comentaris
Núria de Barcelona
Omar, piensas que con 350€ tu ex puede mantenir a tu hijo?
Omar
En tot cas serien 700€ al mes, 350 cadascun, no? Amb aquests diners es pot mantenir perfectament una criatura (hi ha famílies que viuen amb menys).

envia el comentari