Toñi Moreno fa callar Kiko Jiménez al plató de 'MYHYV'

El xicot de Sofía Suescun va esgotar la paciència de la presentadora del programa de cites i va rebre una dura crítica per part d’aquesta: «Et creus més llest que ningú, i no ho ets»

Toñi Moreno li para els peus a Kiko Jiménez
Toñi Moreno li para els peus a Kiko Jiménez | CUATRO

Toñi Moreno és coneguda per la seva actitud positiva i per afrontar els conflictes de la manera més diplomàtica possible, procurant crear un bon ambient amb els seus companys de plató. No obstant això, de vegades la presentadora de 'MYHYV' es veu obligada actuar de manera taxativa quan alguna intervenció puja de to o hi ha alguna falta de respecte. El  seu darrer conflicte ha tingut lloc després de llençar una ofensiva directa a Kiko Jiménez, el comportament del qual ha esgotat la paciència de Toñi.

Toñi Moreno no pot més i impedeix parlar a Kiko Jiménez

La parella de Sofía Suescun està acumulant diversos conflictes des que va abandonar el reality de ‘GH VIP 7’. Durant la seva presència al plató de 'MYHYV', Kiko Jiménez va començar una discussió amb Nagore Robles i va fer gala de la seva actitud prepotent i fanfarrona. A causa d’aquest comportament, Toñi va decidir intervenir i interrompre a Kiko.

«Em caus molt bé Kiko, però de vegades et creus més llest que ningú i no ho ets... No em diguis que això ho fas per necessitat econòmica, perquè no tens càrregues i no treballes al camp de jornaler, per exemple. Ho fas perquè t’agrada», li ha arremès la presentadora, criticant al jove la seva aparença de víctima.

Kiko Jiménez es fa la víctima i esgota la paciència de Toñi Moreno
Kiko Jiménez es fa la víctima i esgota la paciència de Toñi Moreno | CUATRO

L’andalús és conscient que causa polèmica i sap com aprofitar-se dels conflictes que genera sovint la seva presència. La seva ruptura sentimental amb Gloria Camila va ser molt criticada, de la mateixa manera que el seu pas per ‘GH VIP 7’ ha fet que guanyi molts detractors i admiradors. A sobre, els problemes de parella amb Sofía Suescun semblen no tenir fi. Tot i això, Kiko Jiménez ha après a viure econòmicament de les seves polèmiques i Toñi Moreno li ha parat els peus per deixar-li ben clar que no és més llest que ningú.

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari