Anabel Pantoja mostra la seva pilota gàstrica

La neboda d'Isabel Pantoja ha decidit reajustar-se la pilota gàstrica per controlar la seva ansietat pel menjar

Imatge d'Anabel Pantoja a 'Sálvame'
Anabel Pantoja ha estat a l'hospital | TELECINCO

Anabel Pantoja duu des de fa 8 anys una pilota gàstrica a l’estómac, que es va col·locar per poder controlar la seva ansietat per al menjar i baixar de pes, de la mateixa manera que ho havia fet el seu cosí Kiko Rivera amb resultats molt satisfactoris.

Fa uns dies, però, Anabel Pantoja publicava una instantània que feia pensar que podria estar patint algun problema amb la citada pilota gàstrica. Ella mateixa va ser l’encarregada d’explicar que es trobava a l’hospital per reajustar la pilota, ja que havia tornat a guanyar pes, però sense arribar als 100 quilos que havia pesat anys enrere: «Mai he menjat bé, m’agraden poc les verdures i la fruita. Menjava molts dolços. A més a més, no feia esport» havia apuntat la col·laboradora de ‘Sálvame’ en alguna ocasió.

Anabel es reajusta la pilota gàstrica 

Anabel Pantoja mostra la seva pilota gàstrica
Anabel Pantoja mostra la seva pilota gàstrica | INSTAGRAM

Així doncs, Anabel ha mostrat una imatge a Instagram on explicava que havia decidit reajustar-se la pilota que duu a l’estómac, per tal d’evitar menjar tant: «Estic bé, no us preocupeu. Només vinc a ajustar-me la pilota gàstrica una mica i és molt senzill, no és una operació», avisava la neboda d’Isabel Pantoja.

Després d’aconseguir el pes ideal, Anabel podria decidir retirar-la però ha apostat per seguir portant-la i ajustar-la encara més, a causa de la seva ansietat, que li provoca menjar més del compte: «Com que tinc molta ansietat, me la deixaré posada. Per poder saciar-me abans, menjar menys, i a veure si així puc perdre una mica de pes».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari