Anabel Pantoja torna a 'Sálvame' entre les crítiques dels seus companys

El seu pas per la casa de Guadalix ha estat durament criticat pels seus companys, que asseguren que és un fracàs ser la primera expulsada

Anabel Pantoja arriba al plató de 'Sávalme'
Anabel Pantoja arriba al plató de 'Sávalme' | TELECINCO

Després de convertir-se en la primera expulsada de la casa de Guadalix, Anabel Pantoja retornava al programa de ‘Sálvame’ com a col·laboradora amb una entrada triunfal que no ha convençut els seus companys: «Si donem aquesta rebuda a la primera expulsada, què farem amb el guanyador?», apuntava Kiko Hernández. I és que els col·laboradors de ‘Sálvame’ no estaven gens contents amb el concurs de la seva companya i així ho van voler expressar.

 

Kiko Hernández critica el seu pas per 'GH VIP'

Segons Anabel Pantoja, la seva sortida de la casa de Guadalix ha tingut un factor de mala sort, ja que va pujar a la llista de nominats quan Gianmarco va ser salvat per Dinio. També ha reconegut que posicionar-se en enfrontaments i baralles que no eren les seves podria haver-la perjudicat. Kiko Hernández però, no acabava d’estar d’acord amb Anabel, i ha afirmat rotundament: «El primer que surt és un fracàs i tu has sortit perquè la gent no t’estima».

 

Kiko Hernández criticant Anabel Pantoja
Kiko Hernández criticant Anabel Pantoja | TELECINCO

 

Kiko Hernández no ha estat l’únic en posicionar-se en contra d’Anabel Pantoja, ja que María Patiño també s’ha pronunciat sobre l’actitud de la neboda d’Isabel Pantoja: «A mi em va quedar la frase: ‘Jo amb estar maquillada en tinc prou’. Amb aquesta frase ho vas perdre tot. És molt cruel el que dic, però la gent ens jutja pel que veu».

 

Anabel, que ha apuntat a l’argument de Jorge Javier Vázquez sobre que l’audiència està una mica saturada del clan Pantoja per justificar la seva expulsió, ha rebut el suport de la seva companya Lydia Lozano que l’ha defès: «Anabel no t’has de justificar, no has fet res dolent. Ho has fet correcte».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari