Ariadna Oltra: «Ser mare és una bufetada a cada galta»

La presentadora catalana és autora del llibre 'Soc feminista i no ho sabia'

Ariadna Oltra
Ariadna és la presentadora del TN Matí de TV3   | CCMA

Ariadna Oltra ha parlat de la maternitat sense pèls a la llengua. Durant un acte del Col·legi de Periodistes de Catalunya, la catalana assegurava que «ser mare és una bufetada a cada galta». «Jo no sabia que després de parir se m'escaparia el pipí», afegia. El gran canvi que experimenta el cos d'una dona al ser mare, entre altres experiències, l'han portat a escriure el llibre 'Soc feminista i no ho sabia'.

Mare de dos fills

Ariadna explicava que escriure el llibre li va fer reviure moments de la seva vida amb ulls de feminista. Recorda quan un home li va dir a la seva mare 'caralletja' en una discussió mentre conduïa o quan el dia que celebrava els 18 anys un noi li va dir 'frígida' en una discoteca

Mare de dos fills, la periodista es defineix de petita com «una nena poc femenina». En l'adolescència entrenava diàriament al Club de Natació Montjuïc, però no va guanyar mai res. «Aquella disciplina m'ha servit per aprendre a treballar en equip», explica Ariadna, que va deixar l'arquitectura per dedicar-se al periodisme. El 2007 debutaria al 3/24 i ara és presentadora del TN Matí a TV3, on assegura sentir-se «lliure».

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari