Jorge Javier Vázquez anuncia que ha de tornar a passar per quiròfan

El presentador de Telecinco, Jorge Javier Vázquez, ha anunciat fa uns minuts que haurà de tornar a passar per quiròfan. Ho ha fet a través del seu compte d'Instagram.

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez | GTRES

El presentador de Telecinco, Jorge Javier Vázquez, ha anunciat fa uns minuts que haurà de tornar a passar per quiròfan. Ho ha fet a través del seu compte d'Instagram en el qual explicava que la notícia li arribava després de fer-se unes proves que estava esperant des de ja feia temps.

El carismàtic presentador bromejava i afegia en la mateixa publicació que per aquest motiu no caldrà que esculli on anirà de vacances aquest estiu, la qual cosa dona a pensar que la intervenció serà en els mesos vinents i que per això, haurà de guardar repòs durant els mesos de més calor.

Recordem que el presentador va haver de ser intervingut després de patir un vessament cerebral. Per aquest motiu va haver d'apartar-se del món de la televisió i també deixar la gira teatral en la qual es trobava immers amb l'obra que protagonitzava i que a la vegada, produïa amb la seva pròpia productora.

Alguns mitjans es van avançar a la notícia

Setmanes enrere, el presentador mostrava el seu malestar en televisió, explicant que un mitjà s'hi havia avançat i explicaven que s'havia d'operar de nou, sense contrastar les dades amb el presentador, que encara estava a l'espera d'uns resultats. En aquell moment, va anunciar accions contra els responsables del citat mitjà.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari