La princesa Elionor durant els Premis Princesa d'Astúries

La princesa Elionor decep Joan Carles I

El rei emèrit està molest amb la seva neta a causa del discurs que va fer

El passat 18 d'octubre la princesa  Elionor va viure un dels dies més importants de la seva vida i és que, per primera vegada, exercia com a hereva al tron en els Premis Princesa d'Astúries, la qual cosa va suscitar un gran interès. I ho va fer duent a terme el seu primer discurs públic on va deixar bona mostra de la seva temprança.

  

El discurs d'Elionor va ser lloat per pràcticament tothom, encara que hi ha algú que sent defraudat per aquestes unes paraules que la jove va dedicar. I aquest no és un altre que el seu avi patern, el rei Joan Carles I. Pel que sembla, segons ha donat a conèixer un amic del rei emèrit a 'El Español', aquest es troba decebut perquè en el discurs la seva neta no li feia esment com sí que va fer amb la seva àvia, la reina Sofia, de la qual va dir:  «M'agradaria donar les gràcies també a la meva àvia, la reina Sofia. Ella sap l'important que per a mi és la seva presència en aquesta cerimònia».

El rei emèrit no va acudir a la cerimònia

Segons ha revelat aquesta persona pròxima a Joan Carles I, «Li ha dolgut molt que la seva neta, la Princesa d'Astúries, no es recordés d'ell en les seves primeres paraules... No va dir res! És el seu avi, però, a més, és el Rei». Després d'aquestes declaracions, hi ha gent que defensa a la princesa Elionor exposant que si va esmentar a la reina Sofia, va ser per a agrair-li que hagués acudit a aquesta gala per a donar-la suport, cosa que el seu avi no va fer.

També et pot interessar...