Isabel Pantoja parla de la seva història d'amor amb Juan Gabriel

Isabel Pantoja podria abandonar Telecinco

L'artista demana unes exigències que la cadena no està disposada a acceptar

La cadena que dirigeix Paolo Vasile, Telecinco, està acostumada a les  amenaces d'Isabel Pantoja amb abandonar i tornar a refugiar-se a Cantora, sobretot des que la seva mare va tornar a patir una recaiguda.

  

Malgrat la recuperació de 'Doña Ana, la 'tonadillera' podria decidir en uns dies deixar els enregistraments del talent xou, 'Idol Kids', tal com avança en exclusiva la revista 'Lecturas'. Segons apunten, les condicions de la mare de Kiko Rivera són excessives. La revista informa que una d'aquestes exigències té a veure amb el treball de la seva filla a la televisió. A causa del seu distanciament i constants declaracions en contra seva, la folklòrica hauria sol·licitat l'acomiadament d'Isa Pantoja de 'El Programa de Ana Rosa', ja que no vol que torni a parlar de la seva família. De moment, Mediaset no ha accedit.

Isabel Pantoja adverteix la seva filla del perill de continuar parlant d'ella a la televisió
Isabel Pantoja adverteix la seva filla del perill de continuar parlant d'ella a la televisió | CatalunyaDiari.cat

Problemes amb Hisenda solucionats

Isabel Pantoja ja hauria solucionat els seus problemes amb Hisenda, ja que després de 'Supervivientes' s'hauria embutxacat un milió i mig d'euros, a més de rebre mig milió com avançament pels altres projectes que té amb la cadena. Malgrat aquests rumors, l'artista continua gravant les gales de 'Idol Kids', on comparteix plató amb altres rostres coneguts que actuen com a jurats com ella i amb Jesús Vázquez, encarregat de presentar el programa.

També et pot interessar...