Bertín Osborne, indignat amb l'exhumació de Franco

El presentador va opinar sobre el tema de moda a Espanya

Bertín Osborne
Bertín Osborne opina sobre l'exhumació de Franco| La Coctelera

L'exhumació de Franco ha estat i és, un dels temes que copen la graella televisiva des que el passat 24 d'octubre es complís la sentència de treure-ho del Valle de los Caídos. Una decisió del Govern socialista que no ha agradat a part de la població espanyola.

Molts personatges televisius s'han pronunciat sobre aquest tema però sens dubte, l'opinió que més polèmiques ha provocat ha estat la de Bertín Osborne. El presentador de Telecinco ens té acostumats a les seves declaracions que viren cap a la dreta més conservadora.

   

El presentador i cantant va acudir com a convidat al plató de 'Buenos días Andalucía' per a parlar del seu nou disc, no obstant això la conversa va derivar cap al tema d'actualitat que era l'exhumació del dictador i és per això que li van preguntar la seva opinió sobre aquest tema.

Bertín Osborne habla sobre la exhumación de Franco
Bertín Osborne creu que és una despesa innecessària| Canal Sur

«Estan complint l'última voluntat de Franco, que era que l'enterressin al Pardo, on anava a estar la seva dona. Li estan fent un favor» començava argumentant. «Em dóna exactament igual on està enterrat l'home. Quin és el motiu que el treguin d'aquí? Algú ho sap? Jo no ho sé» afegia.

   

Per a Bertín Osborne es tracta d'una decisió «ridícula» que tan sols ha suposat una «despesa innecessària». A més aprofitava l'ocasió per a denunciar que «per a moltes coses es compleix la llei i unes altres no» i recordava un fet personal: «La meva família té nou afusellats en Paracuellos, però això no és Memòria Històrica».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari