Aitana revoluciona les xarxes socials amb una captura de pantalla

La jove cantant va penjar una conversació amb la seva família i molts seguidors van reaccionar a la publicació a través de Twitter

 
Aitana Ocaña nega haver comprat un pis
Aitana Ocaña revoluciona Twitter amb una captura de pantalla | INSTAGRAM @AITANAX

Aitana Ocaña Morales, coneguda amb el nom artístic d’Aitana, va revolucionar les xarxes socials amb la seva darrera publicació. En concret, va compartir amb els seus seguidors una captura de pantalla de WhatsApp d’una conversació que estava mantenint amb la seva família, la qual cosa va generar centenars de reaccions per part dels internautes.

Aitana comparteix una captura de pantalla de WhatsApp i revoluciona les xarxes socials

La cantant estava parlant amb els seus pares sobre 'Operación Triunfo', on Aitana va participar fa dos anys. «Sembla que fos ahir, què vols que et digui», comentava el seu pare. «Vés per on em posaré ara mateix a la gal·la 0 com fa dos anys començava, me'n vaig a recordar el temps», afegia. La cantant responia la seva família amb el següent missatge: «Ets el millor. JAJA». El seu progenitor s’afanyava a respondre: «No em miris amb aquesta cara que me'n vaig a recordar vells temps».

Tot i la tendresa de les paraules que s’estaven intercanviant, els usuaris de Twitter van fixar-se en quelcom de la captura de pantalla molt singular. I és que la jove catalana tenia 262 conversacions de WhatsApp sense llegir, la qual cosa va provocar multitud de reaccions, algunes amb molt d’humor i altres més crítiques.

 

També pots llegir...

 
 
 

Comentaris

envia el comentari