rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

PREVISIÓ

Sant Jordi amb el paraigües a la mà, però no plourà tot el dia

Aitana sorprèn amb un nou pentinat amb cabells arrissats i sense serrell

La cantant catalana ha estrenat nova imatge just abans de llençar el seu primer disc 'Tráiler'
Aitana s'ha desfet del seu cabell llarg llis i del seu serrell | Xarxes socials

 

Aitana Ocaña va ser sens dubte una de les grans triomfadores de la passada edició d’’Operación Triunfo’. La cantant catalana va enamorar el públic amb la seva veu i les seves qualitats artístiques però també amb una imatge que la feien inconfusible. La seva llarga cabellera i el seu característic serrell formaven part de la seva marca personal, però ara la jove de Sant Climent de Llobregat ha decidit fer un canvi d’imatge.  

 

En una de les últimes fotografies que ha penjat en el seu compte d’Instagram se la pot veure amb un nou pentinat. Aitana ha decidit que era el moment idoni per tallar els seus cabells, incloent-hi el seu serrell, i adoptar un estilisme amb els cabells arrissats en unes grans sondes. Aquesta aposta arriscada ha sorprès els seus seguidors que han omplert de comentaris la seva publicació en aquesta xarxa social.

 

 

La gran novetat per presentar el seu nou disc

La cantant catalana va compartir el seu nou ‘look’ un dia abans del que serà un dels moments més importants de la seva carrera musical. Aitana ha publicat aquest divendres ‘Tráiler’, un ‘EP’ amb les seves sis primeres cançons. En ell s’inclouen el seu primer senzill ‘Teléfono’, però també la cançó que comparteix nom amb el disc.

 

Per la gravació del videoclip d’aquesta, l'exconcursant d’’OT’ va decidir lluir aquesta nova imatge pròpia dels anys 70. En les últimes hores, Aitana també ha compartit la seva alegria per l'èxit que ha aconseguit el seu disc. I és que 'Tráiler' ja s'ha situat com a número 1 de reproduccions a les plataformes digitals.     

 

 

Aitana enxampada dinant amb Miguel Bernardeau

No és aquesta l'única notícia que ha protagonitzat Aitana aquesta setmana. Fa uns dies, la cantant va ser enxampada quan anava a casa dels pares de l'actor Miguel Bernardeau per anar a un dinar familiar. La premsa la va localitzar dirigint-se en motocicleta a l'habitatge i també van poder veure com tots dos sortien junts i anaven després a un restaurant madrileny.