Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Aitana i Miguel Bernardeau dinen junts i els rumors sobre la relació es disparen

Fa setmanes que se sospita que la cantant catalana i l'actor mantenen una relació amorosa
Els rumors sobre una possible relació d'Aitana amb Miguel Bernardeau continuen molt vius
Els rumors sobre una possible relació d'Aitana amb Miguel Bernardeau continuen molt vius | CatalunyaDiari.cat

 

La popularitat d'Aitana Ocaña s'ha disparat de forma espectacular arran de la seva participació exitosa a 'Operación Triunfo' 2018. La catalana va passar de ser una gran desconeguda a convertir-se en una de les veus de la música actual, de la mateixa manera que altres concursants del programa televisiu. Ara bé, això també implica, naturalment, que  la pressió mediàtica i dels fans sigui enorme, i que els rumors, bons i dolents, apareguin arreu. 

És el cas d'una trobada que la cantant va tenir el passat mes d'octubre amb l'actor Miguel Bernardeau,  que també travessa un dels seus millors moments professionals gràcies a la participació en la sèrie 'Élite' de Netflix. Els rumors sobre una possible relació entre els dos joves van aparèixer immediatament, tot i que els dos van assegurar en reiterades ocasions que eren únicament amics.  Ara bé, l'amistat sembla que els dura, ja que  la premsa els ha tornat a enxampar junts. 

Un dinar molt especial que ha reforçat els rumors

El passat cap de setmana, Miguel va ser vist sortint de casa d'Aitana, marxant de forma ràpida amb una motocicleta. Posteriorment, la mateixa cantant va abandonar la seva casa i va pujar a un cotxe que la va portar a casa d'Ana Duato i Miguel Ángel Bernardeau,  els pares de l'actor. Segons explica la revista 'Lecturas', la catalana hauria assistit a un dinar familiar, que ha avivat encara més les sospites.   

Aitana ha continuat negant la seva relació amb Miguel tot i les evidències
Aitana ha continuat negant la seva relació amb Miguel tot i les evidències | Xarxes socials

 

Però això no ha estat tot, i és que després de passar per allà, Aitana i el mateix Miguel van sortir del domicili junts, i van marxar junts amb la motocicleta d'ell. Posteriorment, els mitjans els van aconseguir sorprendre en un restaurant cubà molt conegut del centre de Madrid. La gran pregunta, doncs, continua sent què hi ha realment entre els dos. 

Aitana insisteix que són únicament amics

Sigui com sigui, el que sembla poc probable és que, ara per ara, cap dels dos reconegui l'existència d'una relació seria. Fa unes setmanes, la mateixa intèrpret va explicar a la revista 'Hola' que tenien una relació d'amistat molt bonica, però va evitar parlar sobre una relació diferent. «És molt simpàtic i és amic meu, tot bé», van ser les úniques paraules que va pronunciar llavors Aitana.