Fernando Morientes confessa de manera espontània que pateix una alteració genètica

Fernando Morientes parla per primera vegada de la seva alteració genètica

L’exfutbolista del Reial Madrid va confessar que pateix una malaltia genètica des de fa temps durant un esdeveniment de 'LaLiga'

El cèlebre exfutbolista  Fernando Morientes va ser convidat a la presentació del nou baló de 'LaLiga', amb el qual es jugaran els pròxims partits de la temporada fins al 23 de febrer de 2020.  Tant 'LaLiga Santander' i 'LaLiga SmartBank' formaran part d’aquests enfrontaments esportius. A més a més, Morientes va estar acompanyat durant aquest esdeveniment d’altres esportistes i jugadors actius, com ara Marc Bartra de l’equip del Reial Betis, Nolito del Sevilla i Santi Cazorla del Vila-real Club de Futbol.

No obstant això, l’exjugador del Reial Madrid va sorprendre els mitjans de comunicació amb una espontània confessió sobre l’alteració genètica crònica que pateix:  «La sensació és molt bona i no beneficia a ningú en particular. En la nostra època, quan hi havia canvis de pilota, en aquelles dues primeres setmanes dèiem que feia alguna cosa estranya», explicava l’exdavanter.

Fernando Morientes parla per primera vegada de l’alteració genètica que pateix

Va ser en aquell moment que  Fernando Morientes estava parlant sobre el color de la nova pilota de 'LaLiga', quan l’exfutbolista va deixar anar el següent comentari: «sóc daltònic així que...».  L’acompanyava Gaizka Medieta, convidat també com a ambaixador de 'LaLiga', qui va voler expressar també la seva opinió sobre la nova pilota: «Els balons són diferents ara perquè la tecnologia s’aplica en aquest camp i per als futbolistes és molt millor. Abans necessitaves uns dies fins que t’adaptaves, sobretot els porters, encara que per nosaltres era millor perquè teníem més opció de ficar gol. Ara la pilota millor als teus copejaments», comentava l’exfutbolista de l’equip del València.

També pots llegir...