Joaquín Prat parla sobre la seva marxa de 'El Programa de Ana Rosa'

El presentador serà el conductor de 'Cuatro al día'

Joaquín Prat va mostrar el seu malestar a 'El programa de Ana Rosa'
Joaquín Prat parla per primer cop després de la confirmació de la seva marxa de 'El programa de Ana Rosa' | TELECINCO

Joaquín Prat abandonarà 'El Programa de Ana Rosa' per a posar-se al capdavant de 'Cuatro al día' en substitució de Carme Chaparro que farà 'Mujeres al poder'.

Ana Rosa Quintana ha decidit anunciar oficialment la marxa del seu company. «Algú ha de donar un comiat, unes explicacions, dic jo», comentava Ana Rosa. Tímid i visiblement emocionat pel que està per arribar, Joaquín Prat afirmava que encara li «queda un mes» per a reincorporar-se al nou programa. Concretament el col·laborador assegurava: «El 25 començo i agafo el relleu de ‘Cuatro al día».

Joaquín Prat canvia Telecinco per Cuatro

Joaquín Prat porta al costat d'Ana Rosa una dècada. «Quins nervis. No sé si em preocupa més el que pugui passar aquí que el que passarà allà», assegurava el presentador davant l'atenta mirada dels teus companys. «Intentaré ser honest amb l'espectador, que és el que hem fet durant tants anys, i que la gent que formi part de 'Cuatro al día' brilli, i jo poder aprofitar algun d'aquests centellejos, que és el que tu m'has ensenyat durant tots aquests anys. Jo només tinc paraules d'agraïment. acabava dient Prat a Ana Rosa.

Joaquín Prat i Ana Rosa Quintana en arxiu
Joaquín Prat i Ana Rosa Quintana ja no seran companys| Telecinco

Després d'escoltar aquestes paraules, Ana Rosa no ha pogut evitar emocionar-se encara que el canvi sigui una gran oportunitat per al seu company. «Jo estic nostàlgica. Aquí estan tots feliços menys jo que el torbaré a faltar», assegurava la presentadora Telecinco.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari