Kiko Jiménez trenca en directe amb Sofía Suescun

Després de tres setmanes protagonitzant el tema principal de 'Sábado deluxe', un intent de repesca de Kiko Jiménez a 'GH VIP' i algún que altre rumor d'infidelitat, Sofía Suescun ha decidit trencar amb l'ex tronista.

Sofía i Kiko durant la gala de 'GH Vip'
Sofía i Kiko durant la gala de 'GH Vip' | Telecinco

El culebrot protagonitzat per Sofía Suescun i Kiko Jiménez sembla que no te final, si més no proper. Després de tres setmanes protagonitzant el tema principal de 'Sábado Deluxe', un intent de repesca de Kiko Jiménez a 'GH VIP' i algún que altre rumor d'infidelitat, Sofía Suescun ha decidit trencar amb l'ex tronista.

El motiu ha estat una confessió de Kiko a Gianmarco dins de la casa de Guadalix, on ha declarat els seus sentiments cap a Estela Grande, també concursant del reality. La confessió vindría a dir que va sentir papallones per la model, la qual cosa tirava pel terra la relació i els sentiments que volía transmetre a Sofía Suescun, la seva parella i també experta en realitys.

Ja és el segon cop que trenquen en directe

El programa va emetre el vídeo de la confessió i Sofia l'estava veient atònita, seguidament a l'emissió del vídeo aquesta va abandonar el plató molt molesta, abans però deixant clar a Jiménez que havien acabat.

No és la primera vegada que Sofía deixa a Kiko en directe, perquè ja va fer-ho fa dues setmanes i després van refer la relació. Està clar que la vida de l'ex tronista interessa als mitjans i encara ens queden dies per veure'l, perquè més enllà de la relació amb Suescun, encara té per explicar detalls de la seva relació amb Gloria Camila i de retruc, amb la família d'Antonio David Flores, fins fa uns dies, amic seu i que ara se suma a la seva llista d'enemics.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari