María Patiño esclata contra Kiko Jiménez titllant-lo de masclista

La col·laboradora, indignada, va recriminar-li ser un masclista per un comentari que va realitzar Kiko Jiménez sobre Sofia Suescun

Un comentari de Kiko Jiménez durant el polígraf va indignar María Patiño
Un comentari de Kiko Jiménez durant el polígraf va indignar María Patiño | TELECINCO

Dissabte passat a ‘Sábado Deluxe’ l’exconcursant de ‘GH VIP’ Kiko Jiménez se sotmetia a la prova del polígraf per respondre totes les incògnites que encara quedaven pendents sobre la seva relació amb Sofia Suescun i el seu suposat idil·li amb Estela Grande dins la casa de Guadalix.

 

El polígraf de Conchita va determinar en diverses ocasions que Kiko mentia, i va revelar que el concursant havia tingut fantasies sexuals amb Estela Grande. A més a més, Jiménez es va haver d’enfrontar a les crítiques dels col·laboradors, concretament a les de Kiko Matamoros, que li va retreure que tot es tractés d’un muntatge per poder fer-se platós de televisió i guanyar així més diners. 

El comentari de Kiko Jiménez que va escandalitzar a Maria Patiño

Arran d’aquestes acusacions, Kiko va sortir en la seva defensa però la cosa li va sortir malament i va acabar en una gran disputa per un comentari que va fer i que va indignar molt a María Patiño, quan Jiménez va respondre a les acusacions que tot havia estat per interès: «Quin interès podria tenir Sofia en tot això? L’únic interès de Sofia podria ser que l’'empotrés' bé», va dir Jiménez davant l'estupefacció dels col·laboradors, amb la qual cosa María Patiño va explotar: «Quin fàstic el que acabes de dir! Ets un masclista! Tu creus que Sofia està perquè l’'empotris'? Però tu qui collons et penses que ets?».

 

María Patiño esclata i titlla de masclista a Kiko Jiménez
María Patiño esclata i titlla de masclista a Kiko Jiménez | TELECINCO

La cosa no va acabar aquí, perquè el polígraf va revelar una possible infidelitat de Kiko a Jiménez a Sofia Suescun, en dictaminar que mentia davant la pregunta de si va ser infidel a Sofia,  tot i que ell es va justificar argumentant: «Pot ser que en els meus pensaments consideri infidelitat el què ha passat a la casa amb Estela. Perquè si jo veig els vídeos que ha vist Sofía, pujo a la casa i la deixo».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari