Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Kiko, Hugo i 'El Cejas' són els candidats a la repesca de 'GH VIP 7'

Els candidats a la repesca de 'GH VIP 7'

Els teleespectadors van votar per escollir els concursants que prefereixen tornar a veure a la Casa de Guadalix de la Sierra

 
Kiko, Hugo i 'El Cejas' són els candidats a la repesca de 'GH VIP 7'
Kiko, Hugo i 'El Cejas' són els candidats a la repesca de 'GH VIP 7' | CATALUNYA DIARI

Durant l’emissió d’'El Debate de GH VIP 7' del passat diumenge els seguidors del reality de convivència de Telecinco van rebre una gran sorpresa. Jorge Javier Vázquez, presentador de la gal·la, va comunicar als teleespectadors que la realització d’una repesca per donar l’oportunitat a concursants expulsats de tornar a entrar dins la casa de Gaudalix de la Sierra.

Així doncs, els espectadors van poder escollir les celebritats que volien que tornessin a participar a 'GH VIP 7', i mitjançant una votació a l’aplicació oficial del programa van aparèixer el nom dels tres concursants que podrien tornar a conviure amb els seus companys.  Kiko Jiménez, Hugo Castejón i 'El Cejas' són els que van rebre més vots, i van tornar a la casa de Guadalix.  Encara que sigui de manera momentània, els joves podran gaudir uns dies més del reality fins que es prengui la decisió final el pròxim dijous.

La tornada dels exconcursants va generar molta expectació entre els seguidors de 'GH VIP 7', ja que molts d’ells esperaven amb ganes el retrobament de Kiko Jiménez amb Estela Grande, o el de Hugo Castejón amb Mila Ximénez.

Kiko Jiménez torna a estar en companyia d’Estela

Kiko Jiménez, un dels candidats a la repesca, va fer tot el possible per evitar un enfrontament amb Alba Carrillo, qui s’ha convertit en la seva enemiga acèrrima durant la seva convivència. Lluny d’intercanviar-se crítiques o retrets, el jove la va saludar amb les següents paraules:  «He vingut a alegrar-te, que t’he vist molt trista».

Kiko Jiménez dins la casa de Gaudalix de la Sierra
Kiko Jiménez dins la casa de Gaudalix de la Sierra | TELECINCO

A més a més, el seu retrobament amb Estela Grande, de qui la parella de Kiko sentia gelosia, tenia encuriosits als seguidors del concurs. En veure’s, els dos joves van fer-se una forta abraçada, la qual cosa demostra l’estima que senten un per l’altre. Segons el que l’andalús li va prometre a Sofía Suescun, la seva actitud amb Estela haurà de ser diferent si no vol tornar a tenir problemes amb la seva parella.

Hugo es troba amb Mila Ximénez

El més votat per l’audiència va ser Hugo Castejón, qui ens va sorprendre rebent a Mila amb un ball i una actitud molt humorística. La col·laboradora de 'Sálvame' va riure de valent amb l’actuació de Castejón, i sembla que ambdós volen deixar enrere els conflictes que van marcar les primeres setmanes de 'GH VIP 7'.

Hugo Castejón és qui més vots ha rebut per part de l'audiència per tornar a 'GH VIP 7'
Hugo Castejón és qui més vots ha rebut per part de l'audiència per tornar a 'GH VIP 7' | TELECINCO
 

També pots llegir...