Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rahola

Pilar Rahola rep una infinitat de mofes a les xarxes socials

Els internautes han comparat la periodista amb Paquita Salas, Chiquito de la Calzada o Joaquín Reyes

Rahola

Pilar Rahola ha revolucionat les xarxes | Catalunya Diari

Pilar Rahola torna a ser el centre d'atenció a les xarxes socials. La periodista va ser una de les grans estrelles de la manifestació independentista que es va celebrar a Barcelona, però, especialment Twitter s'ha mofat d'ella després d'un vídeo on es veu la seva manera tan peculiar d'aparèixer a la gran mobilització.

Gran repercussió del vídeo

La periodista va arribar al lloc amb uns aires de superioritat immensos, tant que es va donar un bany de multituds i va protagonitzar el moment que ha causat furor a les xarxes socials. Pilar Rahola va fer una desfilada creient-se una estrella de Hollywood. Així ho han comentat els usuaris, que no han dubtat en mofar-se de la periodista per la seva fanfarroneria i les seves formes de caminar. El vídeo s'ha fet viral, i milers d'usuaris ho han compartit.

De Joaquín Reyes a Paquita Salas, passant per Chiquito de la Calzada

El vídeo ja és tendència a Twitter i gairebé tota la xarxa l'ha vist. Fins i tot, molts han pensat que es tractava d'una broma, o d'una imitació de Joaquín Reyes, ja que l'humorista acostuma a imitar la periodista. Doncs no, no és cap imitació, és Pilar Rahola en estat pur. Altres usuaris han arribat a pensar que la dona que caminava era Paquita Salas o fins i tot el mític Chiquito de la Calzada. L'únic en què està d'acord tota la comunitat de Twitter és que el vídeo és molt graciós i ho pots veure en bucle de manera indefinida.

També et pot interessar...