ÚLTIMA HORA CORONAVIRUS

Ja hi ha 10 casos a Espanya, 1 nou a Madrid aquest matí

L'actriu Josele Román admet haver caigut en una ruïna absoluta

Ha explicat que no ha guanyat gaires diners perquè molts cops ha treballat de franc
L'actriu Josele Román en una imatge promocional | Twitter

L'actriu que va obtenir una gran popularitat als anys 70 ha aparegut avui en el programa 'Sálvame' on ha admès trobar-se arruïnada i no tenir recursos per gairebé viureJosele Román ha explicat que durant els seus anys de màxima activitat professional no va guanyar tants diners, perquè molts cops no ha cobrat per les seves feines, un mal que segons explica, li segueix passant perquè es deixa enredar pels arguments dels productors.

 

La professió li dóna l'esquena

A més, l'actriu que ha aparegut en sèries com 'La que se avecina' o 'Las señoras del (h)Ampa' ha ensenyat en les condicions en les quals viu i ha ensenyat una casa en un estat molt precari. El reporter del programa li ha preguntat si ha demanat ajuda a companys seus de professió, els quals diu que mai ningú l'ha ajudat.

 

Obre les portes a participar en un 'reality'

En un altre ordre de temes, l'actriu confessa que li agradaria participar en algun 'reality' de televisió, perquè consumeix molts d'aquests programes i creu que té molt per aportar. Després d'aquesta declaració d'intencions, Jorge Javier Vázquez ha dit agafar-li la paraula i tenir en compte el seu nom per a futurs programes de telerealitat de la casa. A més, el presentador ha afegit que tenia la sensació que algú important l'estaria veient en aquell moment a la televisió i que aviat li oferiria una feina.

 

També et pot interessar...