Una actriu catalana assegura que li van oferir fer un muntatge amb Tom Cruise

El món de Hollywood ofereix a les actrius fer muntatges amb actors

Tom Cruise podria fer muntatges amb les seves parelles
Tom Cruise podria fer muntatges amb les seves parelles | Wikipedia

L'actriu catalana Assumpta Serna ha revelat alguns temes que han deixat sorprès a tothom. Durant una entrevista a 'Corazón TVE', la intèrpret ha reconegut que l'actor internacional, Tom Cruise, ha fet muntatges amb famoses, simulant ser parella seva.

  

La catalana actualment viu amb el seu marit Scott Cleverton i acaba de gravar dos curtmetratges. Durant l'entrevista ha desmentit estar arruïnada. «És veritat que m'he canviat de casa, a 200 metres de distància, però era per un problema d'higiene amb aquest edifici perquè no el cuidaven» reconeixia l'actriu. L'entrevista anava pel típic camí, sense gaires sorpreses, fins que Assumpta va fer esclatar una bomba que tindrà forta repercussió en el cinema internacional.

Muntatge amb Tom Cruise

L'actriu va dir que en el passat li van proposar fer un muntatge amb Tom Cruise. «Jo em vaig negar, ja que la meva única idea era treballar, però sense passar per certs cèrcols», confessava Serna. A ella li van oferir fer veure que era xicota de mentida de Cruise, un fet que no es va produir, ja que ella no ho va acceptar. «Un agent de Hollywood em va perseguir i em va oferir aquest muntatge. És una cosa habitual, ja que a Hollywood hi havia molta mentida, gent que aparentava ser el que no era», argumentava amb sinceritat l'actriu. Unes declaracions molt impactants sobre Tom Cruise i sobretot el que envolta Hollywood.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#caminodesantiago dia 2

Una publicación compartida de Assumpta Serna (@assumptaserna) el

Serna parla sobre el que està patint Catalunya

La catalana de naixement actualment resideix a Madrid, però ha viscut amb tristesa tots els aldarulls de Catalunya. «No veig una solució fàcil al que està passant, després de tots els disturbis de radicals independentistes a Barcelona. És veritat que els catalans som molt diferents, però d'aquí a no poder parlar... Crec que manca diàleg per totes dues parts».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari