Mor als 81 anys Marta Padovan, l'Assumpció de 'Nissaga de poder'

Va participar en més de 20 pel·lícules i sèries, a més de ser coneguda pels seus treballs de doblatge de personatges com 'Roseanne'

ASSUMPCIÓ
Marta Padovan com a Assumpció a 'Nissaga de Poder | CCMA

L'actriu Marta Padovan ha mort, als 81 anys, aquest diumenge, segons ha informat l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya. Amb una llarga carrera al cinema, la televisió o el teatre, el seu personatge més conegut va ser el d'Assumpció a 'Nissaga de Poder'. 

A més d'aquesta sèrie de TV3, Conxita Alà, el seu vertader nom, va participar en altres produccions de la televisió pública catalana com De professió: API' o 'Mar de fons'. Aquesta barcelonina, nascuda el 1938, va començar la seva carrera com a actriu als 20 anys debutant amb el film  'La muralla', de Luis Lucia.

Pas pel cinema i el teatre abans de fer el salt a la televisió i el doblatge

A partir dels 60 prendria part en més de 20 pel·lícules, com 'Tu marido nos engaña' (1960) o 'Escuela de seductoras' (1962). Posteriorment, també va tenir papers en obres de teatre  com 'Una noia de bosc' o 'Las gatas sicilanas'. 

Va compaginar la seva carrera actoral amb una important tasca dins del món del doblatge. En aquesta faceta, va posar veu a desenes de personatges com la Roseanne Barr de 'Roseanne'. També se la va poder sentir en sèries com 'L'Escurçó Negre', 'Embruixada' o 'Veïns'.

 

També et pot interessar...


Comentaris
Patricia García Ventura
Quina llàstima!

envia el comentari