Mor Miquel Valls, expresident de la Cambra de Comerç de Barcelona

Ha mort aquest matí de diumenge a l'edat de 75 anys

Miquel Valls
Miquel Valls | Catalunya Diari

Miquel Valls i Maseda, qui va ser president de la Cambra de Comerç de la ciutat de Barcelona durant 17 anys,ha mort aquest diumenge al matí a l'Hospital Teknon de Barcelona als seus 75 anys a causa d'una malaltia diagnosticada feia poc, segons ha informat la Cambra de Comerç.

Guardonat amb la Creu de Sant Jordi

Economista i empresari, Valls va presidir l'entitat des del 2002 fins a mitjans del passat juny, quan va ser suceït per Joan Canadell al decidir no tornar-se a presentar a les eleccions. A més a més, també va ser el màxim representant de les cambres de comerç catalanes durant molts anys, ja que va presidir el Consell de Cambres de Catalunya i la Cambra de Barcelona, des d'on va aprofitar per impulsar la competitivitat de les empreses i la seva obertura a mercats internacionals. L'11 d'abril del 2017 va rebre la Creu de Sant Jordi com a distintiu per a tots els serveis al principat.

L'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat i presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marin, ha estat de les primeres personalitats a donar el condol a través de les xarxes socials. «Ens deixa el Miquel Valls. Molts de vosaltres el coneixíeu arran de la seva presidència a la Cambra. Per mi va ser una persona molt propera, que sempre va donar el seu suport a la ciutat i que deixa una empremta profunda. Sense dubte el trobaré a faltar. Descansa en pau Miquel», ha piulat Marín a Twitter. 

També et pot interessar... 


Comentaris

envia el comentari