Primer pla de Susanna Griso.

Susanna Griso surt del pas per desmentir una notícia sobre Catalunya

La presentadora ha volgut aclarir que aquesta informació mai s'ha donat en el seu programa.

Fa unes hores que circula per les xarxes socials el què seria una pantalla de l'emissió del programa d'Antena 3 'Espejo Público', on s'hi pot llegir: «Un mort i dos ferits greus en el Metro de Barcelona un dia després de la manifestació independentista».

A més, el titular va acompanyat d'una pantalla partida on es pot veure a Susanna Griso, presentadora del programa, i una imatge que demostraria la veracitat de la notícia. Però aquesta imatge no és certa i a més, mai s'ha emès en el programa matinal d'Antena 3.

Susanna Griso desmenteix la notícia a través de Twitter

Així ho ha volgut fer saber la mateixa presentadora a través del seu compte de Twitter on  ha aclarit que es tracta d'un muntatge malintencionat. A més, Griso, ha volgut demanar als seus seguidors que no donin veu a notícies falses que circulen per la xarxa.

Aquesta imatge s'ha viralitzat en poca estona i són molts els usuaris que a més de compartir-la, critiquen la falta de veracitat del programa, exigint que aquest contrasti aquest tipus de notícies abans de publicar-les. Alguns usuaris van més enllà i critiquen la duresa de les imatges posant en dubte la falta d'escrúpols del programa de la presentadora catalana.

També et pot interessar...