La vida pública i sentimental de Victòria Frederica preocupa els seus pares

Segons apunten alguns mitjans la néta del rei tindria una nova parella

Victòria Frederica podria estar sortint amb DJ Bárcenas
Victòria Frederica podria estar sortint amb DJ Bárcenas | CatalunyaDiari.cat

Han estat moltíssims els rumors que apunten a una possible ruptura entre Victòria Frederica i Gonzalo Caballero, a causa del suposat idil·li amorós entre la néta del rei i el dj. Jorge Bárcenas

  

  

Victòria Frederica s'ha convertit en el centre de totes les mirades. Des que va fer els 18 anys, la jove no para de ser constantment notícia, ja sigui pels seus estilismes, les seves festes o els seus amors. Ara, ha sorgit el rumor de la seva ruptura amb Gonzalo Caballero.

  

  

Segons Cotilleo.es existeixen fotografies en les quals Victoria Federica té una trobada amb Jorge Bárcenas. Imatges d'un pàrquing d'un centre comercial que donarien peu a més especulacions sobre la veritable relació que mantenen els joves. El mateix portal web revela la filla de Marichalar i el dj. ja comparteixen cercle d'amics.

Preocupació de la infanta Helena i Jaime de Marichalar

Els pares de la jove estan força preocupats per la pressió pública que pot patir la seva filla quan surtin aquestes fotografies a la llum. En cap cas s'enfadarien amb Victòria Frederica, ja que en la seva vida privada pot fer el que vulgui, l'únic impediment és que en ser un personatge públic té el risc d'estar observada constantment. Malgrat això sí que podrien existir discrepàncies entre els seus pares, ja que la infanta Helena i el seu exmarit tenen algunes diferències en la manera d'educar la seva filla. Només cal recordar que en el passat, el pare va acusar la mare de ser massa flexible.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari