ÚLTIMA HORA

🔴 Sánchez posa data a la primera reunió de la taula de diàleg

Carla Vigo, neboda de la reina Letícia, demostra ser indomable

La filla de la difunta Érika Ortiz, que compta amb milers de seguidors a Twitter, va declarar que «si no em controla el meu pare, menys ho farà la meva tieta»
 
Carla Vigo en una de les seves fotos de perfil | CATALUNYA DIARI

 

Carla Vigo, filla de la difunta germana de la reina Letícia, té molt poca presència en els actes de la Família Reial i gairebé no se l’ha vist fent vida social amb les seves cosines, la infanta Sofia i la princesa d’Astúries, Elionor. La jove de 19 anys no s’ha mostrat mai gaire disposada a respectar el protocol reial i les ordres de Letícia, i sembla que està disposada a esforçar-se per dedicar-se al que li apassiona: ser ballarina i actriu

 

Carla Vigo ha demostrat ser una adolescent indomable

És sabut que la filla de la difunta Érika Ortiz ha mantingut contacte en diverses ocasions amb representants de celebrities per negociar la seva participació en programes de televisió. A més a més, Carla Vigo compta amb milers de seguidors al seu perfil de Twitter, i el passat mes de juliol s’havia confirmat la seva presència en un local del barri de Chueca de Madrid per ser guardonada amb el Premi Orgull. Gràcies «al seu suport i visibilitat al moviment LGTBI», un local del carrer Barbieri va voler felicitar a Carla per la seva tasca de sensibilització a les xarxes socials, però finalment la jove no va presentar-se a l’esdeveniment.

 

Així doncs, es rumoreja que els intents de la neboda de la reina Letícia per mostrar-se públicament són frustrats per la mateixa Casa Reial. Malgrat això, la filla d’Érika Ortiz continua molt activa a través de Twitter i Instagram, i sempre troba un instant per dedicar unes paraules a la seva mare. En més d’una ocasió ha demostrat la seva determinació per fer el que vol, i un exemple d’això va ser el suport que va donar a Cristina Cifuentes l’abril de 2018: «El desgraciat que està intentant fer la vida impossible a Cifuentes podria parar? Ho dic perquè no fa gràcia. Potser ha tingut errors però és que és una persona i em sembla molt roí i cruel fer públic aquell vídeo. No s’ho mereix».

 

D’altra banda, segons el que han explicat les amigues de Carla Vigo, la jove «està abatuda», i la descriuen com una persona «molt afectuosa i humil i vol tindre una relació normal amb la seva família». A sobre, «cada vegada té menys relació amb les seves cosines i la seva tieta. Des de novembre de 2018, ella no veu les seves cosines», asseguren.

 

No obstant això, Carla Vigo Ortiz segueix treballant per ser ballarina i actriu, assisteix a classes de teatre a l’IES Isabel La Católica de Madrid i aprèn coreografies de música urbana a l’escola Smile Crew Company. I és que la jove fa gala del seu esperit indomable: «Si no em controla el meu pare, menys ho farà la meva tieta», va declarar el passat mes de febrer al periodista José Antonio Avilés.

 

També pots llegir...