La neboda de Letícia, Carla Vigo, recorda la seva difunta mare

Érika Ortiz, germana de la reina, va morir el 2007 quan la jove tenia tan sols 6 anys
Carla Vigo recorda la seva mare a les xarxes | INSTAGRAM

 

Carla Vigo, neboda de la reina Letícia, ha volgut fer un sentit homenatge a la seva mare, Érika Ortiz, que va morir ara fa 12 anys quan ella tan sols era una nena de 6 anys. Carla acostuma a recordar habitualment la seva mare a través de les xarxes socials, on també mostra la seva rebel·lia que indubtablement ha heretat d'ella, que sempre va ser coneguda com la bohèmia de la família.

 

Aquesta vegada, Carla ha volgut homenatjar la seva mare amb una fotografia de la seva infantesa en què apareixen juntes ella i la seva mare Érika. «Bella flor» és l'emotiu adjectiu amb què Carla ha recordat la seva mare, mentre adornava la preciosa imatge amb un cor rosa.

 

Una mort que va deixar empremta

La germana petita de la reina Letícia, Érika Ortiz, va morir el 2007 a la seva casa de Valdebernardo per un consum massiu de tranquil·litzants, deixant un enorme forat a la vida de la seva filla, que mai ha oblidat la figura de la seva mare ni un sol dia, tal com demostra constantment a les xarxes, on sol publicar idees i valors que tenia la seva mare per fer-li honor.

 

La imatge que ha compartit Carla a les xarxes socials | INSTAGRAM

 

També et pot interessar...