Mario Casas, protagonista de 'No Matarás', segundo largometraje de Victori

Mario Casas roda part de la seva nova pel·lícula per a Netflix a Lleida

La capital del Segria esdevindrà dins el film una ciutat del sud de França

El popular actor Mario Casas va visitar aquest passat diumenge la ciutat de Lleida  amb motiu de la gravació d'algunes de les escenes de 'El practicante', una producció de Netflix Espanya. Les imatges es van enregistrar a la zona del Pont Vell i, segons les primeres informacions, tot apunta al fet que  Lleida esdevindrà dins el film una ciutat del sud de França. 

El furor dels seus fans es va instal·lar a la zona del Pont Vell

Fins aquí tot sembla normal, ara bé, quan els veïns de Lleida es van començar a adonar que l'actor que visitava la capital del Segrià era Mario Casas, el furor es va començar a instal·lar a la zona. Sense pensar-s'ho dues vegades, desenes de fans de l'actor van decidir acudir fins al lloc de la gravació per, almenys, poder aconseguir una fotografia amb ell.

Mario Casas, protagonista de 'No Matarás', segundo largometraje de Victori
Mario Casas va visitar Lleida | Filmax

Malgrat les barreres de seguretat que blindaven la zona de gravació, van ser diversos els admiradors de Mario els quals van poder apropar-se al seu ídol i immortalitzar el moment. Cal destacar que, per la seva banda, l'actor es va mostrar amable amb els seus seguidors i va saludar, almenys des de lluny, a tots aquells que van voler desafiar el vent que bufava amb força a la ciutat.

També et pot interessar...