Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Lola Índigo

Lola Índigo guanya el premi MTV a la millor artista espanyola

El compte oficial de MTV Espanya a Twitter ha confirmat aquest matí que l'artista espanyola i provinent del concurs musical 'Operación triunfo', Lola Índigo, ha estat escollida com a millor artista de parla espanyola.

Lola Índigo
Lola Índigo en una imatge promocional | Xarxes socials

El compte oficial de MTV Espanya a Twitter ha confirmat aquest matí que l'artista espanyola i provinent del concurs musical 'Operación triunfo', Lola Índigo, ha estat escollida com a  millor artista de parla espanyola.

Aquest fet portarà a la cantant a recollir aquest vespre el seu reconeixement a la gala que tindrà lloc a Sevilla i que s'emetrà a partir de les 21:30h per MTV. Aquest premi arriba després de molts mesos de treball per part de l'artista i que avui veurà reconeguts els seus esforços.

Per la seva banda, Lola Índigo ha indicat a través de Twitter que no es podia creure la notícia i agraïa el premi a l'organització dels premis MTV i també als seus seguidors que han fet possible que avui sigui reconeguda d'aquesta manera.

Inicis complicats dins del panorama musical

Els inicis de Lola Índigo en el món de la música no van ser fàcils. Va ser una de les primeres expulsades de la seva edició de 'Operación triunfo', però gràcies als seus coneixements en ball i el seu carisma particular, van fer que al cap de poques setmanes de la seva expulsió  emprengués una carrera de fons que la va portar en molt poc temps a convertir-se en tot un referent i icona de la música en espanyol.

En l'actualitat no existeix cap artista que es negui a col·laborar amb ella. De fet, artistes com Don Patricio o Juan Magan  ja ho han fet i acumulen milions de reproduccions en els seus vídeos que ja s'han convertit en veritables himnes.

També et pot interessar...