Els triunfitos Cepeda i Nerea podrien ser parella

Una instantània a les xarxes socials ho podria confirmar

Nerea i Cepeda durant una entrevista
Nerea i Cepeda durant una entrevista | RTVE

No sabem si encara és d'hora per confirmar el que seria la relació del moment entre dos cantants, els dos provinents del talent musical 'Operación triunfo'. Però una instantània a les xarxes socials ho podria confirmar.  

Ahir al vespre alguns dels concursants de 'Operación triunfo 9' es van reunir per sopar plegats, entre aquests, es trobava Ricky Merino, el qual va compartir a Instagram una història en la qual es podia veure a Nerea Rodríguez i a Luis Cepeda fent-se un petó. No sabem si es tractava d'una broma o si bé, hi ha un sentiment amorós entre els dos cantants.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NERPEDA 😍

Una publicación compartida de Cepeda y Aitana (@cepeda__aitana) el

No seria la primera relació que sortís d'aquesta edició del concurs

A l'espera de veure si es confirma aquesta possible relació, recordem que no seria la primera parella que sortís d'aquesta mateixa edició del talent musical, doncs encara és recordada la fugaç relació que van tenir AlfredAmaia i també la que va protagonitzar el mateix Luis Cepeda amb Aitana Ocaña. Els dos casos van acabar per separar-se i prendre camins diferents. Actualment Aitana viu una relació amb l'actor de 'Élite', Miguel Bernadeau, mentre que Cepeda, Aitana i Alfred no se'ls coneix una relació estable. No ens en oblidem que mesos enrere s'havia relacionat a Amaia Romero amb el vocalista del grup madrileny Carolina Durante, Diego Ibáñez.

És innegable que tots han passat moltes hores de convivència plegats i que no és d'estranyar que aquests llaços que van establir en el seu moment dins de l'acadèmia, ara puguin ser el resultant de boniques relacions sentimentals.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari