El català Carles Aleñá confirma que serà pare

El futbolista i la seva parella Ingrid Gaixas esperen el seu primer fill

La parella de Carles Aleñà és Ingrid Gaixas, una influencer catalana que espera el seu primer fill amb el futbolista| Instagram

Ha saltat la notícia, i un altre cop gràcies a les xarxes socials, el barcelonisme tindrà un nou nadó culer. El migcampista català Carles Aleñá i la seva parella Ingrid Gaixas han publicat una fotografia a Instagram on a la jove se li veu panxa d'embarassada.

Embarassats per primer cop

Ingrid Gaixas es pot considerar una celebritat prou coneguda, ja que és una autèntica fixa en les xarxes socials. Recentment, el seu nom va sortir als mitjans, a causa de les seves polèmiques paraules sobre la sentència del procés. La influencer, professió per aquelles que no tenen cap professió, va criticar Espanya i les seves lleis. «Espanya fa vergonya», va comentar Ingrid.

  

El futur de la parella sembla que continuarà a Barcelona, malgrat que el migcampista culer no gaudeix de tots els minuts que li agradaria. La temporada va començar molt bé per a ell, com a titular en el primer partit de lliga i a San Mamés, casa de l'Athetic Club. De moment tots dos tenen la intenció de tenir el seu fill a la ciutat comtal.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari