El drama familiar de Nina: el seu pare biològic va abandonar la mare quan estava embarassada

La cantant, actriu i antiga directora de l'acadèmia d''OT' s'ha sincerat al programa 'Els meus pares' de TV3
nINA
Nina en un moment de l'entrevista amb Gemma Nierga | TV3

L'actriu i cantant Nina ha protagonitzat la que possiblement és una de les edicions del programa 'Els meus pares' més emotives. Com totes les cares conegudes que obren el seu cor a la Gemma Nierga, va voler rendir un homenatge als seus progenitors, però principalment a la seva mare, Anna Flores. 

 

No havia gairebé començat a parla d'ella quan ja demostrava que ens esperaven uns minuts plens d'emoció: «Soc ploranera». L'antiga directora de l'acadèmia d''OT' confessava l'amor per una mare «que ha patit molt». Feia quinze anys que el seu marit i pare de la Nina, Joan Agustí, va morir i totes dues el troben molt a faltar.

 

Repassant un àlbum familiar, però, Nierga es trobava amb una foto amb el nom sencer de la cantant: Anna Maria Gayete Flores. Aquí la periodista, es va mostrar sorpresa: «Com que Gayete?» i l'Anna contestava: «Era el seu pare biològic», «coses que passen. S’enamoren d’una altra i la família queda abandonada», afegia. I és que la Nina no va conèixer el seu pare vertader, ja que va marxar quan la mare era embarassada i quan les seves germanes només tenien 1 i 4 anys. 

 

NINA
L'Anna Flores també va explicar a la Gemma Nierga la seva història familiar | TV3

L'Anna va tornar a trobar l'amor

Aquest cop va ser imperdonable per la Nina que admetia que «no en vaig voler saber mai res perquè va renunciar a les seves filles i mai va ajudar la meva mare». Tot i que l'Anna tenia l'esperança que tornés, ell va marxar sense ni voler que les seves dues filles «sortissin al carrer a acomiadar-lo». 

 

Per sort, no va passar molt temps fins que va entrar en la vida de l'Anna i la seva família en Joan Agustí. Tots dos es van conèixer en un laboratori fotogràfic i ell va acabar sent el seu gran amor i el veritable pare per les seves filles. La connexió amb la Nina va ser immediata: «Se li va asseure a la falda i no el deixava marxar». Tan units van estar que quan va tenir 18 anys va decidir agafar el seu cognom. 

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari