Les xarxes esclaten contra l'aniversari d'Elionor

La filla del rei Felip celebra avui els seus 14 anys

Elionor
La princesa Elionor fa avui 14 anys  | CatalunyaDiari.cat

Avui, 31 d'octubre, la princesa Elionor fa 14 anys, un dia on la futura reina d'Espanya està reunida amb la seva família. Molt possiblement ha rebut una infinitat de felicitacions, però també ha rebut moltes 'no felicitacions' a Twitter, on s'ha fet trending topic #NoSoyLeonor.

    

Les xarxes socials s'han posat d'acord per no felicitar la princesa, és més tot el contrari, han criticat durament la vida que aquesta porta, uns 14 anys on ha pogut gaudir d'una infantesa rodejada de luxes. Malgrat això, és cert que Elionor també ha d'assumir responsabilitats que altres nens de la seva edat no ho fan, però la seva vida ha estat, és i serà molt més fàcil que la de la resta d'espanyols. La comunitat de Twitter ha aconseguit fer trending topic #NoSoyLeonor, una etiqueta on els usuaris expliquen que feien amb les seves vides amb 14 anys.

Twitter ataca Elionor

«#NoSoyLeonor perquè amb 14 anys estava més pendent de vendre els meus llibres de classe del curs anterior i trobar els més barats de 4a mà, perquè no em podia permetre comprar uns de nous», ha reflexionat un usuari que ha rebut molts comentaris donant suport a la seva opinió. Com aquest s'han generat infinitat de reflexions criticant els luxes i privilegis que té una nena tan petita com és Elionor.

També et pot interessar...


Comentaris
Xavier
Mirad soy Catalan si habéis leído bien catalán y ami la familia real no me hace ni falta ni agrado ni nada,pero hay algo que a pesar de sentir que esta gente sobra,no puedo tolerar,es a la puta gente que no sabe diferenciar términos,y que se ensaña con una menor sea hija de reyes o de gitanos con mi más debido respeto hacia esa etnia.Abrir los ojos jodrr es una niña,la familia no se elige te toca,que culpa tiene esta niña de que uno este en una hipoteca basura de por vida,no haberte metido joder,que aquí tb hay mucho ignorante cobra 1000e i se meten hipotecas de 700e hay que ser español,solo pasa en españa,nivel cultural,no me agrada que la familia real ocupe de nuestro dinero tocándose el coño y los huevos todo el día pero aquí señores/as hay una menor i sea hija de quien sea no merece un trato así,o acaso os gustaría que a hijos vuestros les tratasen miles de personas así.no es justo Busca catalunya llueve de borbons
Uixa
Kapullu

envia el comentari