Contundents declaracions d'Isabel Preysler sobre el procés català

L'exdona de Julio Iglesias parla obertament sobre Catalunya

Isabel Preysler sent tristesa per tot el que està passant a Catalunya  | Cedida

Isabel Preysler ha estat l'última celebritat que ha parlat sobre el conflicte català, sobre la sentència i sobre el que estan patint tots els catalans setmanes després dels aldarulls.

  

Als seus 68 anys, Preysler va ser l'amfitriona dels 30 aniversari dels bombons Ferrero Rocher, una marca que l'ha acompanyat durant tota la seva vida gràcies als famosos anuncis que ha rodat amb la companyia. L'exdona de Julio Iglesias, al costat de Jesús Vázquez, actual imatge de l'empresa, ha parlat de tot, especialment de l'actuació de la seva filla a Masterchef. «Veig molt bé a la meva filla, treballant molt, la veig molt contenta i molt realitzada. Ens ha sortit una estupenda cuinera a casa!».

Preysler critica el procés català

Abans de parlar sobre Catalunya, Isabel Preysler ha confirmat a 'Informalia' que està passant per un gran moment sentimental amb l'escriptor Vargas Llosa, però que de moment no pensen en boda. Respecte de tot el que ha succeït a Catalunya, la mare de Tamara Falcó s'ha posicionat amb la seva parella, que és un fidel defensor del constitucionalisme que s'ha mostrat molt crític amb el procés. «És realment trist el que està passant a Catalunya. Molt, molt trist i no és fàcil trobar una solució. Mario ha viscut molts anys a Barcelona, just quan la ciutat comtal era considerada gairebé com la capital d'Espanya allà té molts amics catalans», ha reconegut Preysler.

També et pot interessar...


Comentaris
Mae
Contundentes?? Quien pone los titulares?
Cris
Y a mi que me importa lo que diga esta.... que trabaje y cobre el salario mínimo .... verás como se le va la finura.... anda a la mierda
Rosa María Carbonell
A la mierda, vividora. ¿Quién te has creído que eres si toda la vida has cobrado por dejarte fotografiar?
Josep
Te valor el que pugui dir aquesta que ha anat saltant de bragueta en bragueta això sí sempre amb braguetes plenes de diners, d'això al meu poble en diem una cosa que no vull escriure no fos cas que ls seus amics constitucionalistes em fotessin a la trena per sedició, per yit cas és tinta com la seva filla.
Pep Mistus
Iglesias, Boyer, Falco, Vargas... estos los vistos... La "china" de la porcelana, el bombón y el carrete.
Jaumet
Aquí tothom es veu encord de opinar sobre catalunya cuán no son ningu per fer-ho els únics que tenim veu i vot som els catalans la resta no hi pintan res que's cuidin de la selva espanya que prouta reina tenen amb tota la corrupcio gubernamental tenen
Petra!!! Vaya puja està mujer, no valen nada solo viva para el lujo,deja Catalunya en pa
Stop
La mateixa pena que devien sentir els espanyols quan Perú i Filipines, van voler la independència d'Espanya...i es va solucionar oi? Doncs, això.
Josep
I qui és aquesta celebritat? Crec que el gran mèrit d'aquesta es el d'haver anat saltant de bragueta d'homes grans suposadament cultes però en la realitat tontet, desfer-se d'ells i anar vivint de la rifa, i ara ens vol donar lliçons no se de que, en definitiva tonta com la seva filla
Joan
A qui l'importa el que pugui pensar aquesta vividora
Crosys
Més li val callar i arreglar casa seva, que prouta feïna té. Es com una Abella, que s'anat passejant de flor en flor ????, pero no per a fer dolça mel, sino per a buidar les butxaques dels que s'han dei xat ensarronar i han marxat amb la, qua entre les cames i arruïnats. Vividora eterna del quento, sense saber el que és doblegar l'esoatlla per a guanyarse "les garrofes".
Accept
Pero esta mujer es Filipina verdad, pues que empiece por estudiar historia que su país se independizó de España.
Quim
Guanyar-se la vida amb una part del cos que no es el cervell precisament ha de ser interessant, si..
Silvia
Si tu erets una morta de gana quan vas arribar aqui
Josep de sabadell
Que en sabras tu i en.Mario, de catalunya..Habe viscut a Barna, no vol dir coneixa la.motivacio dels catalans
Jordi
Això que diu se li ha ocorregut en una sessió d'estètica O menjant bombons ?? Quin fàstic de gent
Eduard
Quant ha cobrat per dir....res?
Jotaze
Aviam; aquesta birria de notícia li deis "contundents declaracions"?
marta
Quina sorpresa q digui això amb lo facha q es la seva nova parella...
Martiri
A qui l'importa el que digui aquesta, que ha viscut tota la vida del cuento, i de casarse amb celebritis per no haver de pencar mai. Cuidat de casa teva que prou merda tens.

envia el comentari