Contundents declaracions d'Isabel Preysler sobre el procés català

L'exdona de Julio Iglesias parla obertament sobre Catalunya

Isabel Preysler ha estat l'última celebritat que ha parlat sobre el conflicte català, sobre la sentència i sobre el que estan patint tots els catalans setmanes després dels aldarulls.

  

Als seus 68 anys, Preysler va ser l'amfitriona dels 30 aniversari dels bombons Ferrero Rocher, una marca que l'ha acompanyat durant tota la seva vida gràcies als famosos anuncis que ha rodat amb la companyia. L'exdona de Julio Iglesias, al costat de Jesús Vázquez, actual imatge de l'empresa, ha parlat de tot, especialment de l'actuació de la seva filla a Masterchef. «Veig molt bé a la meva filla, treballant molt, la veig molt contenta i molt realitzada. Ens ha sortit una estupenda cuinera a casa!».

Preysler critica el procés català

Abans de parlar sobre Catalunya, Isabel Preysler ha confirmat a 'Informalia' que està passant per un gran moment sentimental amb l'escriptor Vargas Llosa, però que de moment no pensen en boda. Respecte de tot el que ha succeït a Catalunya, la mare de Tamara Falcó s'ha posicionat amb la seva parella, que és un fidel defensor del constitucionalisme que s'ha mostrat molt crític amb el procés. «És realment trist el que està passant a Catalunya. Molt, molt trist i no és fàcil trobar una solució. Mario ha viscut molts anys a Barcelona, just quan la ciutat comtal era considerada gairebé com la capital d'Espanya allà té molts amics catalans», ha reconegut Preysler.

També et pot interessar...